Τρίτη 7 Μάιος 2024, 5:43
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Θλίψη και στην Πάτρα για τον θάνατο του Κώστα Τσιδημόπουλου

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Τσιδημόπουλου προκάλεσε τη θλίψη και στην Πάτρα και ειδικότερα στους ανθρώπους του tae kwon do που είχαν γνωρίσει τον προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη από κοντά.

Ένας από αυτούς ο προπονητής του Fight Club Patras Μιχάλης Κωτσόπουλος που ήταν και αθλητής του σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Μια θλιβερή μέρα σήμερα για το Ταεκβοντό αλλά και για μένα προσωπικά να φεύγει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, και της αθλητικής πορείας σου μέσα και έξω από τα τερέν.

Δάσκαλε όλων των Δασκάλων σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις ηθικές αξίες, και τα ιδανικά που με δίδαξες τις συζητήσεις μας και την βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερες με ανιδιοτέλεια κάθε στιγμή από το ξεκίνημα μου ως αθλητής έως σήμερα σαν προπονητής. Εύχομαι καλό παράδεισο, Βέτα, Λίτσα, Ειρήνη καλό κουράγιο και καλή δύναμη».

Από την πλευρά του ένας ακόμα αθλητής από την Πάτρα, ο πρωταθλητής της Αστραπής Βλάσης Πετρόπουλος έγραψε τα εξής: «ΔΑΣΚΑΛΟΣ των δασκάλων!!!!

Είμαστε όλοι ευγνώμων για τη κληρονομιά που μας αφήνεις !!!σου χρωστάμε όλοι μας ένα μεγάλο και ταπεινό ευχαριστώ για όλα αυτά που ξεχωριστά πήραμε από σένα !!(θα θυμάμαι για πάντα τα λόγια σου!!!)

Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του μεγάλου μας δασκάλου!!!».


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News