Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 12:32
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ – Τρεις συλλήψεις


Άσχημη κατάληξη είχε η έξοδος το Σάββατο 22 Ιουνίου για δύο ανήλικους στην περιοχή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Ένα 15χρονο κορίτσι διεκομίσθη σε νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες μετά την κατανάλωση αλκοόλ -συγκεκριμένα βότκα- σε καφέ – μπαρ.

Όλα συνέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαγκαδά. Θαμώνας αγόρασε φιάλη αλκοολούχου ποτού, που κατανάλωσε με τον 17χρονο ανιψιό του και τη 15χρονη, η οποία όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία και διεκομισθή σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο σερβιτόρος και ο θαμώνας που αγόρασε το ποτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Λαγκαδά, σερβιτόρος και θαμώνας, καθώς ο τελευταίος αγόρασε φιάλη αλκοολούχου ποτού, που κατανάλωνε με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο και από την οποία κατανάλωσε ποτό 15χρονη, με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της πόλης».

Μια σύλληψη χθες στη Θεσσαλονίκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή 23 Ιουνίου το απόγευμα συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος ευρισκόμενος εντός αστικού λεωφορείου στην περιοχή του Αγγελοχωρίου του δήμου Θερμαϊκού πλησίασε τέσσερις ανήλικες και τις θώπευσε στα πόδια.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη για την αποτρόπαια πράξη του από αστυνομικούς του τμήματος Θερμαϊκού



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News