Κυριακή 5 Μάιος 2024, 0:31
Media

The Chase – Ηλίας Αλεξίου: Κάθομαι στη μέση του δρόμου και μιλάω με τον κόσμο


«Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός», λέει ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase, Ηλίας Αλέξιου στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

«Ζω και τις νίκες μου και της ήττες μου, δεν είμαι αδιάφορος. Δεν επηρεάζομαι συναισθηματικά από το στόχο κάποιου παίκτη στο Chase», είπε ο Αδέκαστος Επιθεωρητής. Ο Ηλίας Αλεξίου αποκάλυψε ότι μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την πυρηνική φυσική και ότι κάθεται με τον κόσμο και μιλά για το παιχνίδι.

«Όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση πρέπει να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να λειτουργείς ως πρότυπο. Κάθομαι στη μέση του δρόμου και μιλάω με τον κόσμο για το Chase, με πλησιάζουν με αγάπη.

Θα ήθελα να μείνει η τηλεόραση στη ζωή μου εφόσον έχω κάτι να προσφέρω και να πω. Συμμετείχα πάντα σε τηλεπαιχνίδια, μου αρέσει να μοιράζομαι και να προσφέρω τη γνώση μου», τόνισε.

«Μέχρι τα 7 μου ήμουν μοναχοπαίδι, ήμασταν μία κλασική ελληνική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, όταν χώρισε με τη μητέρα μου δεν είχαμε τόσες σχέσεις.

Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε καλά. Δεν θύμωσα όταν χώρισαν οι γονείς μου, το περιβάλλον δεν ήταν ωραίο. Καλύτερα που χώρισαν.

Η πρώτη συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι να έχω πάντα χτενισμένο μαλλί και γυαλισμένο παπούτσι, για να φαίνομαι καλοντυμένος. Τώρα που συμμετέχω στο Chase προσέχω την εμφάνιση μου περισσότερο», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

«H μητέρα μου δεν ξανά παντρεύτηκε για να προστατέψει εμάς, αλλά αυτή η απόφαση δεν λειτούργησε καλά για την ίδια. Η συντροφικότητα για όλους είναι πολύ σημαντική», συνέχισε.

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Ηλίας Αλεξίου έκρινε ότι «είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου, τα αφήνω να κάνουν αυτά που θέλουν».

   

«Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Στα πρώτα 10 χρονιά γάμου μαγείρευα μόνο εγώ», είπε επίσης.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News