Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 11:02
Ελλάδα

Τέμπη: Το σκυλάκι του αδικοχαμένου Βάιου και της συντρόφου του, τους αναζητούσε στα συντρίμμια

Η τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς έχει συγκλονίσει τους πάντες και στο φως έρχεται άλλη μια συγκλονιστική ιστορία.

Το σκυλάκι του άτυχου Βάϊου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε σήμερα στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο, τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια που έγινε η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και τους αναζητούσε όπως αναφέρει η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν. την ώρα της σύγκρουσης η σύντροφος του Βαϊου, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Μιλώντας στο T-Live ο αδερφός της ανέφερε ότι, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ώρα του δυστυχήματος, το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News