Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 13:09
Ελλάδα

Τέμπη: «Μου άσκησαν πειθαρχική δίωξη γιατί είπα ότι είμαι βασικός μάρτυρας κατηγορίας», δήλωσε δικηγόρος πολυτραυματία

«Έχω πάρει προσωπικά την υπόθεση και κανείς δεν θα με σταματήσει από τον σκοπό μου, να αποκαλύψω την αίτια αυτής της τραγωδίας», δήλωσε ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης, ο οποίος εκπροσωπεί έναν τραυματία από τα Τέμπη και έχει καταθέσει παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας κατά του σταθμάρχη.

«Δεν θα μου κλείσει κανένας το στόμα όσο και να προσπαθούν να περιορίσουν τη φωνή μου. Από τη στιγμή που δημοσιοποίησα την παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας του εντολέα μου κατά του σταθμάρχη, με παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο και μου καταγγέλλουν πράγματα», εξήγησε στην εκπομπή TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο κ. Μπαρτζώκης.

«Τα πράγματα είναι απλά. Ο σταθμάρχης της Λάρισας έχει απάθεια εκείνη την ώρα και φαίνεται από τις ομιλίες και τις συναλλαγές του με τους συναδέλφους του στα Παλαιοφάρσαλα και στους Νέους Πόρους αλλά και σε όσα είπε με τους μηχανοδηγούς του προαστιακού που τον κοροϊδεύουν», τόνισε ο δικηγόρος του πολυτραυματίας Λάζου Παπαζήση.

Οι μηχανοδηγοί του προαστιακού «που ζουν αυτή τη στιγμή, ακούγονται να λένε “σιγά μην απαντήσει αυτός”. Τι εννοούν δηλαδή; Ότι ήταν υπό την επήρεια κάποιου προϊόντος; Ότι δεν ήταν στον ασύρματό του; Ξέρουν πάρα πολλοί τι έγινε [το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης στα Τέμπη], όμως δεν έχουν μιλήσει ακόμα», συμπλήρωσε ο κ. Μπαρτζώκης.

«Ξέρετε γιατί δεν μιλάνε; Γιατί συμβαίνει αυτό που μας ενώνει όλους τους Έλληνες καμιά φορά, ότι “ωχ αδερφέ, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”. Βλέπετε τις συνέπειες τώρα. Ήρθε δικαστική επιμελήτρια και μου είπε ότι μου άσκησαν πειθαρχική δίωξη γιατί είπα ότι είμαι βασικός μάρτυρας κατηγορίας», δήλωσε επίσης ο δικηγόρος του πολυτραυματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μπαρτσώκης είναι δικηγόρος του πολυτραυματία Λάζου Παπαζήση, ο οποίος είχε μιλήσει στο newsit.gr και είχε περιγράψει όλα όσα έγιναν την ώρα της σύγκρουσης στα Τέμπη. «Έχει πρηστεί η κοιλιά μου, έχω σπάσει το πλευρό μου, στο μάτι μου μπήκαν γυαλιά και έχει σκιστεί», είχε δηλώσει.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News