Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 21:15
Sports

Τέλος ο Πάμπλο Λάσο από την Μπάγερν Μονάχου


Αιφνιδιαστικό τέλος! Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Πάμπλο Λάσο.

Έπειτα από μόλις μια σεζόν συνεργασίας, Μπάγερ Μονάχου και Πάμπλο Λάσο πήραν… διαφορετικούς δρόμους, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την ξαφνική λύση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την γερμανική ομάδα, ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου για οικογενειακούς λόγους.

Στη μοναδική του σεζόν στους Βαυαρούς, ο Πάμπλο Λάσο βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ στη Γερμανία. Στη Euroleague, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, με την Μπάγερν Μονάχου να τερματίζει στην15η θέση.

Το συμβόλαιο του Λάσο έληγε το καλοκαίρι του 2025, αλλά λύθηκε κοινή συναινέσει, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μάρκο Πέσιτς, να αναφέρει ότι «Η προσωπική απόφαση του Πάμπλο ήταν έκπληξη για εμάς, αλλά τον σεβόμαστε πολύ ως προπονητή και προσωπικότητα και τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε πολύ για τη δουλειά και την επιτυχημένη σεζόν. Ευχόμαστε στον Πάμπλο ό,τι καλύτερο για το μέλλον, θα παραμείνει πάντα συνδεδεμένος μαζί μας και όχι μόνο λόγω της διπλής επιτυχίας».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News