Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:09
Lifestyle

Τέιλορ Σουίφτ: Σείστηκε η Σκωτία από συναυλία της 6 χιλιόμετρα μακριά από το Εδιμβούργο


Ένα πρωτοφανές φαινόμενο καταγράφηκε 6 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Σκωτίας, αφού οι φανς της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν σεισμό κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Εδιμβούργο.

Στα πλαίσια της περιοδείας «The Eras Tour», η κορυφαία ποπ καλλιτέχνης επισκέφτηκε τη Σκωτία για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 7 και 8 Ιουνίου 2024. Οι φανς της Τέιλορ Σουίφτ που έδωσαν το παρών στις συναυλίες στο στάδιο Μάρεϊφιλντ του Εδιμβούργου, κατάφεραν να προκαλέσουν σεισμό από τον έντονο χορό τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα (13.06.2024) το British Geological Survey (BGS).

Ο χορός των «Swifties» είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί σεισμική δραστηριότητα στους σταθμούς παρακολούθησης σεισμών που βρίσκονται 6 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος αυτό, ανακοίνωσε το βρετανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών.

Παρόμοιο ήταν το μοτίβο που ακολουθήθηκε και στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ, με τα τραγούδια της “Ready For It?”, “Cruel Summer” και “Champagne Problems” να έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα της βραδιάς, διευκρίνισε το BGS.

Παρόμοια σεισμική δραστηριότητα είχε καταγραφεί σε προηγούμενες συναυλίες της στο Σιάτλ και το Λος Άντζελες, με την πρώτη να προκαλεί σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 βαθμών.

«Εδιμβούργο! Πραγματικά με συγκλόνισες αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας ευχαριστούμε που σπάσατε το ρεκόρ παρουσίας όλων των εποχών για ένα σόου σταδίου στη Σκωτία, 3 φορές στη σειρά και για όλους τους τρόπους που μας κάνατε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Σας αγαπώ και τους 220.000!», έγραψε η Taylor Swift σε ανάρτησή της στο Instagram. 

Η παγκόσμια τουρνέ της Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο προσοδοφόρα περιοδεία συναυλιών παγκοσμίως.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News