Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 13:50
Ξένη Μουσική

Taylor Swift: Τα δάκρυα της Stevie Nicks σε συναυλία της και η αφιέρωση

Η Stevie Nicks συγκινήθηκε με ένα τραγούδι της Taylor Swift.

Η Stevie Nicks δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στην τελευταία συναυλία της Taylor Swift στο Δουβλίνο.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, η Taylor Swift πραγματοποίησε την τελευταία από τις τρεις συναυλίες της στο Στάδιο Aviva του Δουβλίνου, στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour» και τραγούδησε το τραγούδι «You’re On Your Own, Kid» από το άλμπουμ της «Midnights» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Η Stevie Nicks είχε προηγουμένως ευχαριστήσει την Taylor Swift που έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι για τον θάνατο της Christine McVie των Fleetwood Mac.

 

Πέρυσι, η Stevie Nicks μίλησε στους θαυμαστές της σε μία συναυλία της στην Ατλάντα για τη σημασία που έχει για εκείνη το «You’re On Your Own, Kid», λέγοντας: «Αυτή είναι η θλίψη που νιώθω».

«Όσο η Chris ζούσε, ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου, δεν χρειαζόταν να μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ήμασταν ποτέ φίλες που μιλούσαν στο τηλέφωνο», είπε.

«Αλλά μετά, όταν επιστρέφαμε στους Fleetwood Mac, και μπαίναμε, ήταν σαν να λέγαμε: “Αδερφούλα, πώς είσαι;”. Ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε λεπτό, σαν να μην είχαμε τσακωθεί ποτέ σε ολόκληρα τα 47 χρόνια μας», συνέχισε.

«Έτσι, όταν μείναμε οι δυο μας, ήμασταν σαν δύο παιδιά μόνα μας, έτσι ήμασταν πάντα. Και τώρα, πρέπει να μάθω να είμαι μόνη μου, παιδί, μόνη μου. Με βοήθησες να το κάνω αυτό. Σ’ ευχαριστώ», πρόσθεσε.

 

Σε άλλο σημείο της συναυλίας της Κυριακής στο Δουβλίνο, η Taylor Swift αφιέρωσε στη Stevie Nicks την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του «Clara Bow».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι από το άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» και το αφιέρωσε στην «ηρωίδα» της, τη Stevie Nicks, που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.

«Δεν έχω παίξει ξανά αυτό το τραγούδι ζωντανά ποτέ», είπε η 34χρονη τραγουδίστρια.

«Ο λόγος που θέλω να το παίξω απόψε είναι επειδή μία φίλη μου είναι εδώ που παρακολουθεί τη συναυλία και είναι ένας από τους λόγους που εγώ ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα καλλιτέχνιδα μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε», τόνισε.

«Έχει ανοίξει το δρόμο για εμάς… Είναι μία ηρωίδα μου και επίσης κάποια στην οποία μπορώ να πω οποιοδήποτε μυστικό. Δεν θα το έλεγε ποτέ σε κανέναν. Με έχει βοηθήσει πραγματικά τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάω για τη Stevie Nicks», συνέχισε.

 

Μετά το Δουβλίνο, η Taylor Swift θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στη Ζυρίχη και θα συνεχίσει το ταξίδι της σε Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία και Αυστρία, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της «The Eras Tour».

Η Stevie Nicks πρόκειται να εμφανιστεί ως επικεφαλής στο BST Hyde Park 2024 του Λονδίνου την Παρασκευή 12 Ιουλίου, έχοντας στο πλευρό της τις Brandi Carlile, Anna Calvi και Paris Paloma.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News