Σάββατο 18 Μάιος 2024, 12:21
Πολιτική

Τα «μαζεύει» ο Σάκης Παπαδόπουλος για Novartis: Εγώ μίλησα για τον σεβασμό στη Δικαιοσύνη

Ανασκευάζει τις δηλώσεις του αναφορικά με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τη Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

«Εγώ μίλησα για την αναγκαιότητα σεβασμού των αποφάσεων της Δικαιοσύνης και Δικαιοσύνη σημαίνει και η λειτουργία της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς με την κυρία Τουλουπάκη. Και αδικήσατε κατάφορα την εργασία και τα πορίσματα που έβγαλε η κυρία Τουλουπάκη…» ανέφερε λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος θέλοντας να μπαλώσει τα όσα είπε νωρίτερα διαχωρίζοντας το έργο της Εξεταστικής για τη Νovartis και της Προκαταρτικής Επιτροπής για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με παρέμβασή του, επί προσωπικού, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «εγώ δεν αναφέρθηκα στο σύνολο της Δικαιοσύνης και στο γεγονός ότι συνεχίσουν να υπάρχουν ερωτηματικά για το ποινικό μέρος αλλά υπάρχει η αναγκαιότητα για σεβασμό της Δικαιοσύνης και ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστον από την κυρία Τουλουπάκη για όσα είπε ότι θα την καθίσει στο σκαμνί..»

Και πρόσθεσε « για το πολιτικό μέρος, είπα πολύ καθαρά ότι στο δικό μας πόρισμα (εν. της εξεταστικής για τη Novartis), μιλήσαμε για πολιτική ευθύνη της Κυβέρνησης Καραμανλή και της Κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου…».

Ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, διέκοψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς του ότι «αυτό δεν είναι προσωπικό θέμα, βάση τον ΚτΒ, σας έδωσα τον λόγο για να εξηγήσετε και να πείτε αυτό που θέλατε γιατί σας καταλαβαίνω και κατανοώ το πολιτικό ζήτημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News