Σάββατο 18 Μάιος 2024, 10:59
Μουσική

Συνελήφθη 17χρονος για τη δολοφονία ένας άνδρα που χόρευε Beyoncé σε ένα βενζινάδικο

Ο δράστης φέρεται να είπε στον 28χρονο άνδρα ότι «προσβλήθηκε» επειδή χόρευε χωρίς την μπλούζα του.

Ένας 17χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία ως έγκλημα μίσους και εγκληματική κατοχή όπλου για τη δολοφονία του 28χρονου χορευτή O’Shae Sibley στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου, ο O’Shae Sibley δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα ανδρών καθώς είχε σταματήσει μαζί με τους φίλους της σε ένα βενζινάδικο στη γειτονιά Coney Island του Μπρούκλιν για να βάλει βενζίνη.

Καθώς περίμεναν, ο O’Shae Sibley άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τελευταίου άλμπουμ «Renaissance» της Beyoncé.

Τότε μία ομάδα ανδρών τον πλησίασε και φέρεται να του είπε να σταματήσει να χορεύει. Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε η New York Post, ξέσπασε καυγάς μεταξύ των δύο ομάδων στις 11 το βράδυ.

Ο O’Shae Sibley πέθανε από μία μόνο μαχαιριά στην αριστερή πλευρά του θώρακά του, η οποία προκάλεσε βλάβη στην καρδιά του, σύμφωνα με τον Joseph Kenny, υποδιευθυντή του γραφείου ντεντέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Πηγές ανέφεραν τη Δευτέρα ότι η αστυνομία αναζητούσε ένα 17χρονο αγόρι το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας να παλεύει με τον O’Shea Sibley πριν τον μαχαιρώσει στο στήθος και στη συνέχεια να διαφεύγει με ένα μαύρο SUV.

Το όνομα του συλληφθέντα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, προφανώς λόγω της ηλικίας του, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν κάτοικος του Μπρούκλιν.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι μουσουλμάνος, είπε στον O’Shea Sibley και στους φίλους του ότι προσβλήθηκε επειδή χόρευαν χωρίς μπλούζα και με το μαγιό τους.

Μετά τον θάνατο του Sibley, η Beyoncé απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο χορευτή, γράφοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Αναπαύσου εν δύναμη O’Shea Sibley».

Ο O’Shae Sibley ήταν μέλος της ομάδας μοντέρνου χορού Ailey Extension και είχε εμφανιστεί στο Lincoln Center.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι από το γεγονός ότι η ζωή του O’ Shae αφαιρέθηκε από παράλογη βία και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του», σχολίασε το Ailey Extension για τον θάνατό του.

Ο πατέρας του Sibley, Jake Kelly, έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία του για τους.

πηγή: hitchannelgr.wordpress.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News