Κυριακή 19 Μάιος 2024, 1:06
Media

Survivor 2024: Τραυματίστηκε κι αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου – «Πάγωσαν» όλοι


Μπορεί πριν από μερικές μέρες να κατάφερε μέσα από τη μονομαχία να παραμείνει στο Survivor αλλά δεν ήταν… γραφτό της να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο η Αναστασία Τσέρου.

Η παίκτρια που έστειλε… πίσω στην Ελλάδα τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, τον ακολουθεί στο ταξίδι της επιστροφής, μετά τον τρομακτικό τραυματισμό της στον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός run, όταν η Αναστασία Τσέρου αντιμετώπισε τη Δώρα Νικολή.

Σε ένα από τα χαμηλά εμπόδια, η παίκτρια της Μπλε ομάδας του Survivor, χτύπησε δυνατά το κεφάλι της και αμέσως άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, «παγώντας» συμπαίκτες, αντιπάλους και την παραγωγή!

Άμεσα όλοι έτρεξαν στο πλευρό της να τη βοηθήσουν και αφού της τοποθετήθηκε κολάρο, μπήκε στο ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να τη συνοδεύει. Ο αγώνας διακόπηκε για 1,5 ώρα και όταν έφτασαν τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Αναστασίας Τσέρου, οι παίκτες μαζεύτηκαν ξανά.

  

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο τραυματισμός της Αναστασίας δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο φοβήθηκαν όλοι στην αρχή. Ήταν όμως τόσο σοβαρός ώστε να την αναγκάσει να αποχωρήσει από το Survivor!

  

  

  

Σοκαρισμένοι οι παίκτες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Κάποιοι δάκρυσαν και αποφασίστηκε ο αγώνας να διακοπεί και να συνεχιστεί λίγες μέρες αργότερα, όπως κι έγινε.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News