Σάββατο 27 Απρίλιος 2024, 9:04
Media

Survivor 2024: Η υποψηφιότητα της Χρύσας και μια επική ατάκα της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη


Τα είχε… όλα το αποψινό (27.03.2024) επεισόδιο του Survivor. Τέταρτο αγώνα ασυλίας, τέταρτη υποψήφια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, που τελικά η ομάδα της την ψήφισε και παιχνίδια της Καραϊβικής, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να… δίνει τον Χρήστο Δάντη.

Μετά την ένταση στο Συμβούλιο όπου οι Μπλε έβγαλαν τρίτη υποψήφια την Αναστασία Τσέρου και οι Κόκκινοι τους «δίκασαν» γιατί δεν ψήφισαν τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, οι δυο ομάδες του Survivor προετοιμάζονταν για τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πριν απ’ αυτόν, όμως, η παραγωγή θέλησε να τους… γλυκάνει, αφού διοργανώθηκαν τα παιχνίδια της Καραϊκής, με έπαθλο 4 cup cakes.

«Λοιπόν, θέλω να μου πείτε πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Ντάνιελ Νούρκα. «Α, τυχαίο που έπεσε αυτή η ερώτηση σε μένα ε; Βέβαια! Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (σ.σ. Δάντη) να σου πω» είπε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή (σ.σ. στίχος από το «Παλιό μου παλτό)… έλα συνεχίστε το» απάντησε με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός.

 

Και αφού πήραν μια δόση… ξεγνοιασιάς, οι δυο ομάδες ρίχθηκαν στον αγώνα για την 4η ασυλία. Οι Κόκκινοι την ήθελαν για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν και δεύτερη παίκτρια και οι Μπλε για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν είτε τη Χρύσα είτε τη Σταυρούλα, οι οποίες είναι τραυματισμένες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Κόκκινους να έχουν σαφές προβάδισμα και όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, οι Μπλε αποφάσισαν να αποσύρουν τις υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor για να τις προστατεύσουν και ας έπαιρναν πέναλτι.

 

Τελικά, οι Κόκκινοι πήραν και αυτόν τον αγώνα ασυλίας και οι Μπλε θα έπρεπε να πάνε στο Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν είτε τη Χρύσα είτε τη Σταυρούλα. Στο προηγούμενο συμβούλιο ψήφισαν την, επίσης τραυματία, Αναστασία Τσέρου και είχαν υπεραμυνθεί της απόφασής του να προστατεύσουν τη Χρύσα, η οποία είχε πάθει διάστρεμμα.

 

Βέβαια, κάποιοι συμπαίκτες της, όπως ο Σταμάτης Ταλαδιανός, δεν είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι η Χρύσα λέει αλήθεια για το μέγεθος του τραυματισμού της και θεωρούν ότι κάτι άλλο κρύβεται.

 

Τόσο η Χρύσα όσο και η Σταυρούλα ζήτησαν από τους συμπαίκτες τους μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, να τις ψηφίσουν. «Άκουσαν» μόνο τη μία, με τη Χρύσα να παίρνει 7 ψήφους έναντι 3 της Σταυρούλας και να είναι η 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor, μαζί με τις Ευγενία Μπόρλα, Άιρα Αντομαϊτίτε και Αναστασία Τσέρου.

 

 

 

 

 

Έτσι, οι τέσσερις παίκτριες θα μονομαχήσουν για τη παραμονή τους στο Survivor.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News