Σάββατο 18 Μάιος 2024, 9:20
Sports

Super League 2: Νέα ήττα για την ΑΕΚ Β’ και «ανάσα» για Ρόδο

Η ΑΕΚ Β’ έδωσε συνέχεια στα αρνητικά της αποτελέσματα στη Super League 2, χάνοντας στην έδρα της Ρόδου (1-0).

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Super League 2 έκανε η Ρόδος, νικώντας 1-0 την ΑΕΚ Β΄, σε εξ αναβολής αναμέτρηση του Β΄ ομίλου. Το γκολ του Χίσι κράτησε την Ένωση με μόλις μια νίκη στα τελευταία δέκα ματς (3η σερί ήττα) και έδωσε βαθμολογική ανάσα στους Ροδίτες (πήραν το “¨τρίποντο” έπειτα από 8 ματς που είχαν μαζέψει μόλις έναν πόντο).

Σε άλλο ματς για τον Β’ Όμιλο, η ουραγός Ζάκυνθος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΟΦ Ιεράπετρας και παραμένει το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο της Super League 2 και τη διεκδίκηση της ανόδου σε μπαράζ έκανε σήμερα η Βέροια. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, με τέρματα των Πασά και Πεταυράκη, και αύξησε σε οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη ΑΕΛ (η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Στον αντίποδα, η τρίτη της κατάταξης Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε πολύτιμο έδαφος, μένοντας στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη και στο -11 από την κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News