Σάββατο 18 Μάιος 2024, 23:12
Lifestyle

Σταμούλης για Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν ήταν να είναι στην παράστασή μας. Ήταν και έφυγε. Τι να πω…»

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, με πλήθος κόσμου να τον παρακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα, είτε στον κινηματογράφο, είτε στην τηλεόραση είτε σε κάποια θεατρική παράσταση.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα, “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στην απόφαση της Μυριέλλας Κουρεντή να συμμετάσχει στο Survivor, ενώ πριν καν το αποφασίσει, είχε ήδη κλείσει μια δουλειά στο θέατρο, την οποία και προφανώς ακύρωσε. Ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε άκρως αινιγματικός σχετικά με την συνάδελφό του, μιας και θεώρησε λάθος της το γεγονός της αποχώρησής της, λέγοντας παράλληλα ότι ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και βάζει τις δικές του προτεραιότητες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν ήταν να είναι στην παράσταση μας. Ήταν και αποχώρησε. Τι να πω τώρα… Ο καθένας σταθμίζει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες του και κάνει αυτό που κάνει. Εννοείται πως εγώ δεν θα το έκανα ποτέ… Δεν ήξερα τίποτα για την αποχώρηση της από παλιότερα, δεν είμαι ούτε σκηνοθέτης ούτε παραγωγός στη συγκεκριμένη δουλειά. Όταν το έκανε, εν πάσει περιπτώσει, το είπε νωρίτερα… Δεν το είπε την Κυριακή και έφυγε την Δευτέρα».

«Όταν ωστόσο ο ρεπόρτερ ρώτησε για… «κρέμασμα» από πλευράς της ηθοποιού, ο Οδυσσέας Σταμούλης αποκρίθηκε πως «το κρέμασμα, αγαπητέ μου φίλε, δεν έχει σχέση μόνο αν φύγεις και μου φέρεις αντικαταστάτη. Η δουλειά αυτή έχει χημεία και ισορροπίες. Άλλη κουβέντα αυτή. Την έχω δει στο Survivor και αυτό που έχω να πω είναι ότι βλέπω το ίδιο κορίτσι με πείσμα, αποφασιστικότητα, θέληση που έβλεπα στο καμαρίνι. Είναι ένα κορίτσι που θα προσπαθήσει πολύ για να πετύχει τον στόχο του»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν»

Οδυσσέας Σταμούλης: «Οι σημερινές απολαβές είναι χαμηλές έως ανύπαρκτες. Με δυσκολία τα βγάζω πέρα»

Ξεσπά ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα»


πηγή: gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News