Σάββατο 18 Μάιος 2024, 23:57
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Σπείρα διακίνησης κοκαΐνης στην Πάτρα – Πάνω από 50 ονόματα στους αγοραστές

“Καίει” περισσότερους από 50 Πατρινούς η ατζέντα των μελών της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα και οι οποίοι έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. η ατζέντα του επικεφαλής της σπείρας που εργαζόταν περιστασιακά σε καταστήματα αναψυχής και εστίασης, η καταγωγή του οποίου είναι από την Αλβανία, εμπεριέχει πάνω από 50 ονόματα Πατρινών που προμηθεύονταν αρκετά συχνά από αυτόν ναρκωτικά.

Ο Αλβανός φαίνεται ότι είχε αναπτύξει δράση σε διάφορες περιοχές της Πάτρας και είχε κάνει πελάτες του επιχειρηματίες της πόλης, αρκετοί εκ των οποίων είναι επώνυμοι και γνωστοί στην τοπική κοινωνία.

Η αστυνομία μέσα από την έρευνα προχώρησε στη συγκέντρωση νέων στοιχείων που αφορούν το πελατολόγιο της σπείρας που αποδείχτηκε αρκετά μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Όλα τα ονόματα των φερόμενων πελατών του κυκλώματος έχουν ταυτοποιηθεί ή αναμένονται να ταυτοποιηθούν στο αμέσως χρονικό διάστημα, ενώ θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία που σχηματίζεται για την υπόθεση. Πάντως, δικαστικά η συμμετοχή των αγοραστών στην όλη υπόθεση θα έχει πλημμεληματικό χαρακτήρα.


πηγή: patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News