Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 6:45
Κόσμος

Σκέψεις της Κέιτ Μίντλετον για δεύτερη βασιλική εμφάνιση μετά το Trooping the Colour


Την πρώτη της δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση του καρκίνου έκανε πριν λίγες ημέρες η Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασιλική οικογένεια, προκειμένου να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου στο Trooping the Colour.

Ωστόσο, φημολογείται ότι η Κέιτ Μίντλετον, κι ενώ υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για τον καρκίνο, σχεδιάζει άμεσα μια ακόμα δημόσια εμφάνιση παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να απέχει για πολύ καιρό ακόμα από τα καθήκοντά της.

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα Έμιλυ Άντριους εκτιμά ότι η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να παρευρεθεί στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον τον επόμενο μήνα, αναγνωρίζοντας ότι έχει «καλές μέρες» και «κακές μέρες» στην διάρκεια της θεραπείας για καρκίνο.

Στο άρθρο της για το Grazia, η Άντριους σημείωσε:

«Η θεραπεία της συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται για τους επόμενους μήνες, αλλά καταλαβαίνω ότι θα ήθελε να επισκεφθεί το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον αν νιώθει ότι είναι σε θέση να το κάνει».

Επιπλέον, θεωρείται ότι η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να είναι παρούσα στις αθλητικές ημέρες των παιδιών της στο τέλος της σχολικής περιόδου, στα πικνίκ και στις σχολικές εκδηλώσεις.

Μία πηγή αποκάλυψε στην Έμιλυ Άντριους ότι το να περνάει χρόνο με την οικογένειά της είναι η «απόλυτη προτεραιότητα» της Κέιτ Μίντλετον, καθώς τα παιδιά της είναι «η βασική κινητήριος δύναμη για να παραμείνει δυνατή και να συνεχίζει. Τα τρία παιδιά της και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι όλος ο κόσμος της», είπε η πηγή.

Αφού ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λουις ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους η οικογένεια σχεδιάζει να αποσυρθεί στο αγαπημένο σπίτι τους, το Amner Hall στο Νόρφολκ.

Η ιδιαίτερη αγάπη της οικογένειας για το Νόρφολκ άλλωστε δεν είναι μυστικό στην Βρετανία.

Μάλιστα και η φωτογραφία που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον για την Γιορτή του Πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα παιδιά του έχει τραβηχτεί σε μια από τις παραλίες του Νόρφολκ.

Επιπλέον εάν η Κέιτ Μίντλετον νιώθει καλά, η οικογένεια μπορεί να επισκεφθεί τη βασιλική εξοχική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να δει τον βασιλιά Κάρολο, με τον οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ κοντά από παλιά, όχι μόνο τώρα που δίνει και εκείνος τη δική του μάχη με τον καρκίνο. 

Τέλος, η Έμιλι Άντριους εξήγησε ότι η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντα της θα είναι σταδιακή και μπορεί να μην επιστρέψει μέχρι το επόμενος έτος.

Πληροφορίες από Mirror



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News