Κυριακή 28 Απρίλιος 2024, 2:05
Media

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Η Μαρίνα με τη γιαγιά συμφιλιώνονται, αλλά μια είδηση τις αναστατώνει


Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Όσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο και η Αργυρώ του τηλεφωνεί ανήσυχη, ακούει κάτι, που θα την προβληματίσει για το αν ο Αστέρης της λέει την αλήθεια…

Σασμός: Παρασκευή 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 98

Η Θοδώρα με τον Γιώργο ετοιμάζονται να βάλουν μπρος τα χαρτιά για την υιοθεσία και τον γάμο τους. Η ψυχρότητα του Γιώργου, όμως, προβληματίζει τη Θοδώρα. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα με τη γιαγιά συμφιλιώνονται, αλλά ο Τηλέμαχος φέρνει μια είδηση που τις αναστατώνει. Η Στέλλα δεν αισθάνεται καλά και παίρνει τον Χρήστο τηλέφωνο να την βοηθήσει. Ωστόσο, όταν φτάνει στο σημείο που είναι, αντικρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε. Όσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο και η Αργυρώ του τηλεφωνεί ανήσυχη, ακούει κάτι, που θα την προβληματίσει για το αν ο Αστέρης της λέει την αλήθεια…

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News