Πέμπτη 2 Μάιος 2024, 16:23
Ελλάδα

Ρόδος: Σύλληψη για ασέλγεια σε παγκάκι – Σάλος από την καταγγελία νεαρής γυναίκας

Η Ρόδος στο επίκεντρο με την καταγγελία που έκανε γυναίκα να οδηγεί την αστυνομία ταχύτατα, στα ίχνη του άντρα που κατονόμασε. Τι είπε για την ασέλγεια σε παγκάκι…

Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται μετά την καταγγελία για ασέλγεια, που έκανε σε αστυνομικό τμήμα 40χρονη γυναίκα. Όπως είπε κάθισε σε παγκάκι και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε να δίνει μάχη, για να διώξει έναν 30χρονο που είχε καθίσει με αρρωστημένες ορέξεις δίπλα της. Η γυναίκα έκανε λόγο για εφιαλτικές στιγμές. Έβαλε τις φωνές και κατάφερε να απομακρυνθεί, αφού όμως πρώτα είχε ζήσει στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 30χρονος άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Παρά τις προσπάθειες να τον απομακρύνει, αρχικά δεν τα κατάφερε. Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη συνέχιζε και μάλιστα κάποια στιγμή προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Της σήκωσε το φόρεμα και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο. Η 40χρονη τουρίστρια από την Αγγλία, είπε ότι κοντά στο παγκάκι δεν υπήρχε κόσμος να ακούσει τις φωνές και να τρέξει να την βοηθήσει.

Το παγκάκι βρισκόταν κοντά στην παραλία της Λίνδου και εκείνη όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ήταν μεθυσμένη και είχε πάει για να συνέλθει. Όπως ανέφερε δεν γνώριζε τον νεαρό που της επιτέθηκε.

Ο 30χρονος που για την ώρα αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News