Κυριακή 5 Μάιος 2024, 18:44
Lifestyle

Rihanna: Γιατί αποκάλυψε το πρόσωπο του γιου της μέσω του TikTok

Η Rihanna αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του επτά μηνών γιου της με ένα τρυφερό βίντεο στο TikTok.

Η Rihanna είναι «πολύ υπερήφανη» για τον γιο της, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της.

Η 34χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του επτά μηνών γιου που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της A$AP Rocky σε μία ανάρτησή της στο TikTok αυτή την εβδομάδα, με μία πηγή εξηγεί τώρα ότι αν και «απολαμβάνει την ιδιωτικότητα», η Rihanna «δεν μπορεί να κρατηθεί» και να μην μοιραστεί τη χαρά της με τον κόσμο.

«Ξέρει ότι θα τύχει πολλές φορές που θα τη φωτογραφήσουν μαζί του, οπότε ήθελε να προλάβει τα πράγματα και να είναι η πρώτη που θα αποκαλύψει το πρόσωπό του», δήλωσε η πηγή στο HollywoodLife.

«Όσο και αν η Rihanna απολαμβάνει την ιδιωτική ζωή της, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικογένειά της, δεν γίνεται να μη θέλει να μοιράζεται και τη χαρά της με τον κόσμο μερικές φορές», τόνισε.

«Έχει αφιερώσει τους τελευταίους μήνες στη μετάβαση στη μητρότητα και ενώ βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία αυτή, ήθελε πραγματικά να μοιραστεί ένα αξιολάτρευτο βίντεο με το μωρό της με τους θαυμαστές της. Η Rihanna δεν μπορεί να μην αισθάνεται τόσο υπερήφανη γι’ αυτόν. Είναι όλος της ο κόσμος», συνέχισε.

Rihanna

Η πηγή περιέγραψε στη συνέχεια τη Rihanna ως μία «καταπληκτική μαμά» και ανέφερε ότι η τραγουδίστρια ανυπομονεί να περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον γιο της.

«Είναι τόσο καταπληκτική μαμά και ανυπομονεί να γιορτάσει τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου της. Η Rihanna συνειδητοποίησε πριν από μερικά χρόνια ότι ήταν έτοιμη να γίνει μαμά και είναι όλα όσα φανταζόταν και ακόμα περισσότερα», σχολίασε.

Μια δεύτερη πηγή υποστήριξε επίσης ότι η Rihanna επέλεξε να αποκαλύψει το πρόσωπο του παιδιού της για πρώτη φορά μέσω του TikTok αντί στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, επειδή ήθελε να κάνει τα πράγματα με τους «δικούς της όρους».

«Σκέφτηκε πολύ καιρό για το πώς θα το κάνει αυτό και της έγιναν πολλές προτάσεις για εξώφυλλα περιοδικών και άλλες επιλογές, αλλά εξακολουθούσε να θέλει να το κάνει με τους δικούς της όρους», εξήγησε.

«Δεν ήθελε να αποκαλύψει το πρόσωπό του στον κόσμο κανένας άλλος εκτός από την ίδια», πρόσθεσε η πηγή.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News