Πέμπτη 2 Μάιος 2024, 18:14
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πύργος: «Ντου» αστυνομικών σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για την σύλληψη επιβάτη που έψαχναν


Ο Πύργος συζητάει τα στοιχεία που αποκαλύπτονται μετά την αστυνομική επιχείρηση σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για τη σύλληψη 23χρονου…

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν μέχρι να συλληφθεί ο 23χρονος άντρας. Εκείνος που είχε καταγραφεί να κάνει διάρρηξη σε βενζινάδικο, με το φορτηγάκι που είχε κλέψει. Ο νεαρός συνέχισε τα χτυπήματα και όπως φαίνεται αποφάσισε να πάρει λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να φύγει από την πόλη. Ο κλοιός γύρω του είχε αρχίσει να στενεύει και ο ίδιος ήξερε πως δεν έπρεπε να παραμείνει στην πόλη. Δεν κατάφερε όμως να αποφύγει τους αστυνομικούς, που είχαν σωστή πληροφόρηση για τις κινήσεις του. Μπήκαν σε λεωφορείο, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, μπροστά στον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες.

Σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου πήγε 23χρονος και αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε βενζινάδικο λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.

Ο 23χρονος όμως μάλλον δεν ικανοποιήθηκε από το πόσο που άρπαξε από το πρατήριο και συνέχισε την αναζήτησή του για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε δεύτερη μεγάλη επιχείρηση, στην ίδια περιοχή, όπου επίσης έδρασε με τον ίδιο δοκιμασμένο τρόπο.

Η δράση του εφευρετικού – κατά τα άλλα – δράστη, έγινε αντιληπτή χθες το πρωί (18-04-2024) από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων, που μαζί με τον υπάλληλό του, πήγαν να ανοίξουν την επιχείρηση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν χθες νωρίς το πρωί το φορτηγάκι που είχε κλέψει τη νύχτα ο 23χρονος στην περιοχή Λιθαράκια του Πύργου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν «ντου» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όπου και εντόπισαν τον 23χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News