Κυριακή 19 Μάιος 2024, 5:36
Sports

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπερνλι και η Γουέστ Χαμ την άφησε 5η

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στην έδρα της Μπέρνλι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη και με το 1-1 βρέθηκε εκτός πρώτης 4άδας στην Premier League.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” άνοιξαν το σκορ στο ματς με ωραίο πλασέ του Πογκμπά, που σκόραρε μετά από πάνω από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα, αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ροντρίγκες ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Η Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε έτσι στους 39 βαθμούς και η Γουέστ Χαμ την προσπέρασε με 40 βαθμούς, μετά τη δική της νίκη με 1-0 επί της Γουότφορντ. Ο Μπόουεν πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 68ο λεπτό και έστειλε την ομάδα του στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Στο τρίτο ματς της βραδιάς, η Νιούκαστλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Έβερτον, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε σημαντική νίκη με σκορ 3-1. Δύο αυτογκόλ των Λασέλες και Χολγκέιτ έφεραν τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια, αλλά ο Φρέιζερ και ο Τρίπιερ “χτύπησαν” στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους και χάρισαν στην ομάδα τους ένα σπουδαίο “τρίποντο”, που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News