Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 8:00
Ξένη Μουσική

Πώς ο Jason Derulo έσπασε τον αυχένα του – Το σοκαριστικό ατύχημα

Η στιγμή που ο Jason Derulo είδε τον θάνατο στα μάτια.

Ο Jason Derulo περιέγραψε μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο podcast της «I Am Paris» της φίλης του Paris Hilton, ο 34χρονος τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι όταν έσπασε τον αυχένα του μετά από ένα ατύχημα στις πρόβες της περιοδείας του το 2013, πίστευε ότι αυτό θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του.

«Ήταν τρελό όλο αυτό», είπε ο Jason Derulo, εξηγώντας ότι εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με έναν γυμναστή για να προετοιμαστεί για την παγκόσμια περιοδεία του και η προπόνηση τους πήρε πολύ άσχημη τροπή.

 

«Μου είπε: “Σήμερα θα δουλέψουμε την αντοχή, οπότε θα ήθελα να κάνεις συνεχόμενες ανάποδες τούμπες”», είπε ο τραγουδιστής για τις οδηγίες του γυμναστή του.

«Με έβαλε να κάνω κάπου 50 ανάποδες τούμπες και αυτό είναι μία από τις χειρότερες ιδέες που είχε ποτέ κανείς», σημείωσε ο jason Derulo για την άσκηση, όπου έπρεπε να προσγειωθεί στα χέρια του και στη συνέχεια να κάνει άλλη μία τούμπα για να προσγειωθεί ξανά στα πόδια του κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση.

«Έτσι, γλίστρησα σε μία από τις τούμπες και προσγειώθηκα με το κεφάλι μου και έσπασα τον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο», αποκάλυψε

Μόλις συνέβη το ατύχημα, ο Jason Derulo περιέγραψε ότι άκουσε «ένα δυνατό κρακ» και σκέφτηκε: «Ω Θεέ μου, τελείωσε; Έτσι τελειώνει όλο αυτό; Και όλα τα σενάρια που μπορείς να φανταστείς μου περνούσαν από το μυαλό εκείνη τη στιγμή».

 

Επίσης, θυμήθηκε πως σκέφτηκε τότε ότι η μητέρα του περίμενε έξω από το γυμναστήριο μέσα στο αυτοκίνητο και δεν ήθελε να την τρομάξει με τον τραυματισμό του.

Αφού έμεινε ξαπλωμένος στο πάτωμα για πέντε λεπτά, συνήλθε και πήγε στο αυτοκίνητο κρατώντας τον λαιμό του.

«Και μετά της λέω: “Μαμά, νομίζω ότι χτύπησα λίγο” – με αυτή την έντονη φωνή. “Νομίζω ότι χτύπησα λίγο εσωτερικά, μάλλον πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο για να το ελέγξουμε”», συνέχισε.

Η διαδρομή προς το νοσοκομείο ήταν δύσκολη, με τον Jason Derulo να περιγράφει ότι ένιωθε κάθε λακούβα στο δρόμο σαν «κόλαση επί της Γης».

«Πέθαινα στον κάθισμα του συνοδηγού, αλλά δεν ήθελα να της το δείξω», ανέφερε.

 

Ο τραγουδιστής έκανε ακτινογραφίες στο νοσοκομείο και ο γιατρός ήρθε με καλά και άσχημα νέα. Τα καλά νέα ήταν ότι είχε υποστεί το λεγόμενο «κάταγμα του απαγχονισμού», το ίδιο κάταγμα που εμφανίζεται στις περιπτώσεις απαγχονισμού.

«Και είσαι ακόμα ζωντανός. Αυτό θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ χειρότερα, με παράλυση ή και χειρότερα. Αυτά είναι τα καλά νέα, ότι είσαι ακόμα εδώ μαζί μας και μπορείς να κουνήσεις όλα σου τα άκρα», του είπε ο γιατρός.

Τα άσχημα νέα ήταν ότι θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για επτά μήνες.

Ο Jason Derulo δήλωσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε «κανένα απολύτως έλεγχο» της ζωής του, αφού είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να δέσει τα κορδόνια του ή να κάνει ντους μόνος του.

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωθα ότι δεν είχα κανένα έλεγχο», τόνισε.

Ο τραυματισμός του απαιτούσε επτά μήνες εντατικής αποκατάστασης, που περιλάμβανε 45 λεπτά περπάτημα κάθε πρωί, ενώ ακολουθούσαν «ώρες και ώρες» στο στούντιο όπου έγραφε και ηχογραφούσε το άλμπουμ του «Talk Dirty» (γνωστό και ως «Tattoos») που κυκλοφόρησε το 2013.

Το άλλο μεγάλο πλήγμα για τον Jason Derulo ήταν η ακύρωση της περιοδείας του, μία εξέλιξη που ήξερε ότι θα απογοήτευε τους θαυμαστές του.

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους, ο κόσμος μαζεύει τα χρήματά του, τα χρήματά που κερδίζει με κόπο και θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την εμπειρία. Ξαφνικά, όλα αυτά τα πράγματα αυτά πήγαν χαμένα», είπε.

Ο Jason Derulo κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο το πέμπτο άλμπουμ, «Nu King» και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του «Nu King World Tour», η οποία θα κάνει δύο στάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα τον Νοέμβριο.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News