Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 9:18
Μουσική

Ποιος είναι ο Lopico; – Το viral hit «Mi Panamera» κυκλοφορεί ψηφιακά

Η catchy dance μουσική του Lopico θα σας ξεσηκώσει αυτό το καλοκαίρι.

Το απόλυτο summer anthem «Mi Panamera» του Lopico, που μέσα σε λίγες μόνο ημέρες έφτασε μέχρι την κορυφή του Shazam της Ελλάδας, κυκλοφορεί ψηφιακά.

Αναρωτιέστε ποιος κρύβεται πίσω από το super viral «Mi Panamera»;

Είναι ο Lopico, το νέο αλλά και αινιγματικό καλλιτεχνικό project, που δημιουργεί catchy dance μουσική και θα μας ξεσηκώσει το φετινό καλοκαίρι.


Το «Mi Panamera» του Lopico έχει κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και τον μοναδικό ήχο του.

Ο απαράμιλλος συνδυασμός ων latin φωνητικών και του εθιστικού ρυθμού δημιουργούν μια εντυπωσιακή ενέργεια που έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού και σίγουρα θα κάνουν το «Mi Panamera» το viral hit του 2023.

Το «Mi Panamera» του Lopico έχει γίνει ήδη αναπόσπαστο κομμάτι των ραδιοφωνικών συχνοτήτων και των setlist των DJs σε όλη την Ελλάδα.

Έχει ανέβει στο No. 41 στο Ελληνικό Airplay Chart της IFPI και στο No. 66 στο Μεικτό Airplay Chart, ενώ έχει καταγράψει επίσης πάνω από 19.000 αναζητήσεις στο Shazam, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των ημερών.

Το «Mi Panamera» αποτελεί ένα από τα must-listen τραγούδια του φετινού καλοκαιριού, που θα σας καθηλώσει με την ενέργειά του και θα σας κάνει να χορέψετε στον ρυθμό του χωρίς να σταματάτε.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Down2Earth Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News