Τρίτη 21 Μάιος 2024, 1:08
Auto-Moto

Ποιο είναι το SUV των €7.500;


To ότι μια ακόμα κινεζική φίρμα προσπαθεί, στην προκειμένη περίπτωση η Changan προσπαθεί να πατήσει τις ρόδες της στην Ευρώπη δεν αποτελεί είδηση. Όταν όμως θέλει να το κάνει με ένα B-SUV των €7.500 σίγουρα μας εξάπτει την περιέργεια!

Η Changan, θέλοντας να κάνει σιγά-σιγά τα πρώτα της βήματα στην Γηραιά Ήπειρο έχει αποφασίσει να φέρει στην αγορά το Changan CS15. Ένα B-SUV που σε ορισμένες χώρες ξεκινά από μόλις €7.500!

Το B-SUV Changan CS15, ακόμα και στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού παραμένει ασύλληπτα οικονομικό, με την τιμή του να μην ξεπερνά τις €11.000

Changan CS15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: MAXUS Euniq6, όνομα και πράμα

H παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας, έκρινε πως έφτασε η στιγμή να δραστηριοποιηθεί ενεργά στην Ευρώπη, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία-χρυσορυχείο.

Το Changan CS15, με μήκος 4,14 m, πλάτος 1,74 m, ύψος 1,64 m και μεταξόνιο που αγγίζει τα 2,51 m, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά το 2015, προτού ακολουθήσουν οι απαραίτητες αναθεωρήσεις για να παραμείνει επίκαιρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η καμπίνα υπόσχεται χώρους για τέσσερις ενήλικους, πλην όμως, χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει μόλις τα 230 lt(1.100 lt με αναδιπλωμένη την πλάτη του πίσω καθίσματος).

Changan CS15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BYD, μια εταιρεία που δεν κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,5 lt, με απόδοση 120 ίππους. Η εν λόγω έκδοση συνδυάζεται είτε με 5αρι χειροκίνητο είτε με 5αρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο θα γίνουν γνωστές εν καιρώ. Ξέρουμε όμως πως η πλουσιότερη έκδοση, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προβολείς LED, έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, ζάντες αλουμινίου 17”, τέσσερα δισκόφρενα και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες δεν θα ξεπερνά τις €11.000.

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News