Κυριακή 19 Μάιος 2024, 19:45
Ελλάδα

Ποινική δίωξη στον Rack για ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Κρήτη

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο βιασμού.

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του 24χρονου γνωστού Έλληνα ράπερ Rack και δύο ακόμη συνεργατών του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν μία 19χρονη στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το Cretalive οι εμπλεκόμενοι εκτός από τον Rack, είναι ακόμη ένας 23χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου, οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελίας Ρεθύμνου, ασκήθηκε σε βάρος του βαρύτατη κακουργηματική δίωξη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη, το ίδιο και οι άλλοι δύο που φέρονται να παραμένουν στην Κρήτη και πιθανότατα θα παραδοθούν στις αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ιατροδικαστική έκθεση δεν εντοπίζει ευρήματα, ωστόσο δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο βιασμού δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε καπνίσει και τσιγάρο που περιείχε πιθανότατα χασίς. Φέρεται να ήταν δηλαδή σε κατάσταση με μειωμένες αντιστάσεις.

Η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του Rack το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα του Rack. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι.

Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας. Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και η σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Η ιατροδικαστική εξέταση 

Αναλυτικά η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει:

«Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ διημέρου περίπου.

Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δεν διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στη περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά την γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός.

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News