Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 7:27
Ελλάδα

Περίμενε 10 χρόνια για την επικουρική του σύνταξη γιατί δεν συνεδρίαζε η επιτροπή

Πολίτης εδώ και δέκα χρόνια ανέβαινε έναν «Γολγοθά» αφού περίμενε να συνεδριάσει η επιτροπή για να μπορέσει να πάρει την επικουρική του σύνταξη. Η ένστασή του έγινε εν τέλει δεκτή, ωστόσο από το 2005 δεν έχει πάρει τα χρήματά του…

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA και αφορά τον κ. Στέλιο που περίμενε 10 χρόνια να συνεδριάσει η επιτροπή για να του δοθεί η επικουρική σύνταξη! Το 2005 έκανε αίτηση για την επικουρική του σύνταξη και το 2010 βγήκε απόφαση που έλεγε ότι θα την πάρει από το 2009. Ο ίδιος έκανε ένσταση το 2011 και η επιτροπή του ΙΚΑ τον δικαίωσε τώρα, 17 χρόνια μετά!

Ο κ. Στέλιος μπορεί βέβαια να δικαιώθηκε, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει τα χρήματά του. «Το 2005 ήμουν 61. Τώρα είμαι 76. Χρήματα δεν έχω πάρει ακόμα και δεν ξέρω αν θα τα πάρω. Έχω αμφιβολίες» δήλωσε στο MEGA. 

Και πρόσθεσε: «Πέρασα από μία επιτροπή και μου ζήτησαν μια μεγάλη συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία. Προσπαθώ να ενημερωθώ και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Από το επικουρικό παίρνω 198 ευρώ, και η κύρια σύνταξή μου είναι 950 ευρώ […] Θα σας στείλω γλυκά όταν τα πάρω». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News