Κυριακή 23 Ιούνιος 2024, 4:56
Lifestyle

Paul Anderson: Ο ηθοποιός των Peaky Blinders εξομολογείται πως περνά δύσκολα με την υγεία του – «Αγωνίζομαι»


Ο ηθοποιός Paul Anderson παραδέχτηκε ότι «αγωνίζεται», μήνες μετά από τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας του που άφησε πολλούς θαυμαστές των Peaky Blinders να ανησυχούν για την υγεία του.

Η εικόνα, η οποία έδειχνε τον Βρετανό σταρ των Peaky Blinders, Paul Anderson με κάπως ταλαιπωρημένη εμφάνιση, έγινε viral στα social media εβδομάδες πριν δηλώσει ένοχος για κατοχή κοκαΐνης κρακ, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το μέλλον του ηθοποιού στην επιβεβαιωμένη πλέον spin-off ταινία της σειράς του BBC στο Netflix.

Λίγο αργότερα πάντως, ο 46χρονος διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι ήταν καλά, αλλά την Πέμπτη (13.06.2024) ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στα social media για τις δυσκολίες που βιώνει αυτή τη στιγμή, λέγοντας στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram: «Δεν υπάρχει ιστορία χωρίς αγώνα. Πάρτε παράδειγμα από μένα: Έχω αγωνιστεί και αγωνίζομαι σήμερα, με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζεστε κι εσείς».

 

Ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές του να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον συνέχισε: «Αν μπορώ να σας βοηθήσω να αντιμετωπίσετε τους αγώνες σας, τότε ας το κάνουμε μαζί. Ας κάνουμε αυτή την πρώτη από πολλές συζητήσεις, καθώς δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας. Χρειάζεστε βοήθεια. Θα σας πω ένα πράγμα ακόμα. Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους και με τη σειρά τους θα βοηθήσουν κι εσάς», είπε και συνέχισε.

«Γι’ αυτό γύρνα φίλε μου, ψάξε για κάποιον άλλον που επίσης υποφέρει, και όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, βοήθησέ τον. Όπως θα διαπιστώσετε, αυτό θα σας βοηθήσει περισσότερο, είτε το πιστεύετε είτε όχι».

Ο ίδιος πριν μερικά 24ωρα είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για το ότι ένιωθε «ανασφαλής» και δεν «πίστευε» στον εαυτό του καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News