Κυριακή 19 Μάιος 2024, 3:39
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι: Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σε επίπεδο κρατήσεων, των τελευταίων ετών

Πάνω από 95% είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας, λίγο πριν το τέλος του Ιανουαρίου, για τις ημερομηνίες της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, από τις 24 Φεβρουαρίου, μέχρι στις 27 του ίδιου μήνα, δηλαδή την Καθαρά Δευτέρα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Πάτρας Ηλία Μεντζελόπουλο το ενδιαφέρον σε επίπεδο κρατήσεων για το φετινό καρναβάλι είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.

“Θα έχουμε όπως όλα δείχνουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και από πλευράς κρατήσεων που έχουμε γνωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια” τονίζει ο ίδιος. 

Αυτή η τάση είχε φανεί από την αρχή αφού οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Πάτρας είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και το ενδιαφέρον όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο.

Οι επισκέπτες έρχονται από παντού, ενώ οι περισσότερες κρατήσεις αφορούν κυρίως τις ημερομηνίες 25 με 26 Φεβρουαρίου και 26 με 27 Φεβρουαρίου. 

Αντίθετα υπάρχει μικρότερο ενδιαφέρον για τις 24 με 25 Φεβρουαρίου (Παρασκευή με Σάββατο), όπου εκεί η διαθεσιμότητα των δωματίων είναι για την ώρα μεγαλύτερη, με την πληρότητα να είναι κοντά στο 89%.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο κυριότερος όγκος των κρατήσεων είναι για μία διανυκτέρευση και σπάνια για δύο βράδια. Η τιμή των δωματίων ξεκινάει από τα 120 ευρώ και φτάνει κοντά στα 200, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο. 


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News