Σάββατο 18 Μάιος 2024, 20:50
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Τουλάχιστον οχτώ επιδειξίες κυκλοφορούν στην πόλη

Κάτι γίνεται γύρω μας και ο κόσμος δεν… πάει και τόσο καλά.  Από τη μία τα συνεχόμενα περιστατικά αποπλάνησης ή και βιασμού παιδιών, από την άλλη τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας, με κορύφωση τις γυναικοκτονίες.

Κι μέσα σε όλα τις άγριες καταστάσεις που ζούμε και βλέπουμε σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, υπάρχει και ένα άλλο φαινόμενο που είναι εξίσου σε έξαρση και που οδηγεί τον καθένα στην παραπάνω διαπίστωση.

Η έξαρση των επιδειξιών που έχουν εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές της Πάτρας, σε δρόμους και σε πλατείες. Άνδρες που ακολουθούν από πίσω νεαρές κοπέλες και ουσιαστικά της κυνηγούν τρομοκρατώντας τες, βγάζοντας ακόμα και φόρα παρτίδα το μόριο τους.

Οι καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην ΕΛ.ΑΣ. για τέτοιου είδους περιστατικά, πέφτουν σαν βροχή, διαδέχονται η μία την άλλη. Η αστυνομία έχει καταλήξει ότι στην Πάτρα υπάρχουν τουλάχιστον οχτώ με δέκα διαφορετικά τέτοια άτομα που έχουν προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις.

Όμως κανείς από αυτούς δεν έχει συλληφθεί παρά τις καταγγελίες που γίνονται κατά καιρούς. Τελευταίο περιστατικό ήταν και ο άνδρας που βρισκόταν έξω από σχολείο και σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αυνανιζόταν βλέποντας τις μαμάδες των παιδιών.

Ωστόσο, το όλο θέμα με τους επιδειξίες είναι υπό έρευνα αφού μπορεί κάποιοι να έχουν παύσει να κρατούν τα προσχήματα, κάνοντας ακόμα και τέτοιες πράξεις σε δημόσια θέα, όμως φαίνεται ότι ξέρουν να κρύβονται καλά.

Διαφορετικά δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ενώ  υπάρχουν αρκετά περιστατικά, δεν έχουν εντοπιστεί…


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News