Κυριακή 2 Ιούνιος 2024, 19:49
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για κατοχή κοκαΐνης

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η ΟΠΚΕ με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας αξιοποιώντας πληροφορίες προχώρησε την έρευνα και τελικά έβγαλε… «λαβράκι».

Ο λόγος για έναν 22χρονο Πατρινό, καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας οδηγήθηκαν στο σπίτι του 22χρονου που βρίσκεται κοντά στο ΤΕΙ Πάτρας.

Εκεί, εντόπισαν 130 γραμμάρια κοκαΐνης, 500 φυαλίδια, τα οποία φέρευαι ότι τα χρησιμοποιούσε για να ετοιμάζει δόσεις του ενός γραμμαρίου, μία ζυγαριά ακριβείας αλλά και 1000 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κέρδος που θα είχε ο 22χρονος από την εμπορία των ναρκωτικών, ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.

Ο 22χρονος, ήταν γνωστός στις αρχές για εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών, χωρίς ωστόσο να έχει κατηγορηθεί ποτέ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του pelop.gr, ο 22χρονος είχε επιστρέψει από την Αγγλία πριν από λίγο καιρό.

 στο και μάθετε πρώτοι όλες τις

πηγή: pelop.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News