Σάββατο 18 Μάιος 2024, 11:58
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Πρόστιμα στα μαγαζιά, πάρτι στις σκάλες έως το ξημέρωμα!

Τα πρόστιμα μπορεί να πέφτουν στα καταστήματα εστίασης και οι έλεγχοι από την αστυνομία να είναι αρκετά αυστηροί, όμως για τα υπαίθρια πάρτι σε στέκια της Πάτρας, όλα είναι ανεξέλεγκτα.

Τι θέλουμε να πούμε; Την ώρα που το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία μοίραζε πεντοχίλιαρα σε καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου επειδή είχαν ανοικτή τη μουσική, στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου από τα μεσάνυχτα και μετά γινόταν ένας κακός χαμός.

Νεαροί και νεαρές, παρά το κρύο, με μπύρες και κρασιά στα χέρια, διασκέδαζαν και περνούσαν όμορφα μέχρι το ξημέρωμα όταν και επενέβη η αστυνομία για να τους διαλύσει.

Με βάση τις μαρτυρίες που υπάρχουν κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσε μάσκα, παρόλο που ο κόσμος ήταν αρκετός. Τα καταστήματα πάντως ήταν κλειστά και περίμεναν να έρθει η Δευτέρα για να παύσουν τα μέτρα που ίσχυαν για μουσική και περιορισμένο ωράριο.

Ήταν το δεύτερο σερί βράδυ Σάββατου που έγινε κορωνοπάρτι στο ίδιο σημείο. Μένει να δούμε αν τώρα που τα μαγαζιά ανοίγουν θα συνεχιστούν αυτά τα πάρτι στις σκάλες.

Και φυσικά αν η αστυνομία δείξει την ίδια ελαστικότητα που έδειξε στους νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί εκεί. Γιατί στα μαγαζιά και στις επιχειρήσεις η ελαστικότητα μάλλον έχει πάει περίπατο…


πηγή: patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News