Δευτέρα 20 Μάιος 2024, 21:44
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα-μητέρα τριών κοριτσιών: Ας ψάξουν ό,τι θέλουν

Τις δικές της απαντήσεις δίνει η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που «χάθηκαν».

Υπενθυμίζεται ότι για τη μικρή Τζωρτζίνα -που, όπως αποκαλύφθηκε, είχε υποστεί ξανά ανακοπή καρδιάς- εν τέλει αποφασίστηκε να μη γίνει εκταφή καθώς οι ιατροδικαστές έχουν λάβει όργανα των παιδιών προκειμένου να διενεργήσουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, με τη συνέντευξη απαντά στα δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» δολοφόνους και στα κακοήθη σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η κυρία Πισπιρίγγου αναφέρθηκε αρχικά στο ενδεχόμενο εκταφής τονίζοντας πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό. Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως μα είπε η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει και νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιον λόγο;» διερωτήθηκε.

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν. Δηλαδή η Ίριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας» λέει στην εφημερίδα η Ρούλα Πισπιρρίγγου.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών παρακάλεσε «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν» και κυρίως, να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει «και καλούνται από δημοσιογράφους… να μιλήσουν γενικά και αόριστα».


πηγή: patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News