Κυριακή 16 Ιούνιος 2024, 14:48
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελεονόρας Μελέτη, από τον Αν. Περιφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τη Δημοσιογράφο Κρίστυ Κουνινιώτη


 

 

Το νέο βιβλίο της Ελεονόρας Μελέτη, με τίτλο “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”, θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με τη Δημοσιογράφο Κρίστυ Κουνινιώτη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Στο βιβλίο της, η Ελεονόρα Μελέτη, υπογραμμίζει την αυτογνωσία και τη δύναμη που χρειάζεται για να αγαπήσει κανείς τον εαυτό του και να τον αποδεχτεί. Κοιτάζει τη ζωή και την καριέρα της, και μέσα από έναν ειλικρινή απολογισμό μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες με τις οποίες ο καθένας μας θα μπορούσε να ταυτιστεί και συναισθήματα που μας είναι οικεία: άγχος, θλίψη, φόβος. Με όχημα το δικό της ταξίδι, μας δείχνει την ανυπολόγιστη αξία του να πραγματοποιεί κανείς τα όνειρά του και να αποκαθιστά τη σχέση με τον εαυτό του.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News