Κυριακή 19 Μάιος 2024, 12:31
Sports

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα η αποστολή του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί αύριο (06/02, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Superleague 1, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τελικά στη διάθεσή του και τους Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και είναι πλέον σε θέση να επιστρέψουν στην αποστολή, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν πια εκτός, μόνο τους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έτοιμοι για ένα ακόμα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έρχεται στην Τούμπα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό τρεις ακόμα βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου (05.02) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα , που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News