Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:53
Sports

Παναθηναϊκός: Μόνο ο Κώστας Μήτογλου σίγουρος για την Εθνική μπάσκετ ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά


Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, σχετικά με την παρουσία των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού στην Εθνική μπάσκετ και τη συμμετοχή τους στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι τελικοί της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν, το “τριφύλλι” πήρε τη σειρά με ανατροπή (3-2) και σήκωσε το 41ο του πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, η Εθνική μπάσκετ δεν αποκλείεται να μετρήσει.. παράπλευρες απώλειες.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ξεκινά την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διάστημα 3-7 Ιουλίου και στην παρούσα φάση, φαίνεται πως υπάρχουν κάποια… θέματα.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το game 5 των τελικών, ο Κώστας Σλούκας εξέφρασε καθαρά τον πολύ μεγάλο προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια του για συμπεριφορές σε βάρος του από διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού. Χωρίς να σημαίνει πως έθεσε τον εαυτό του εκτός Γαλανόλευκης, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού θα αποδεχθεί το κάλεσμα του Βασίλη Σπανούλη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να γίνουν άμεσα κάποιες συζητήσεις. Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι διαφορετική. Ο διεθνής φόργουορντ είναι ιδιαίτερα καταπονημένος από την φετινή σεζόν και το χειρουργείο που έκανε και θεωρείται δεδομένο ότι θα απέχει για λόγους υγείας.

“Για την Εθνική, είναι κάτι που θα το απαντήσω τις επόμενες ημέρες. Πάνω- κάτω, ήξερα τι θέλω να κάνω. Θα το ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες. Θα μιλήσω πρώτα με τον Βασίλη Σπανούλη και τους ανθρώπους της Εθνικής, τους οποίους σέβομαι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπαπέτρου μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ομιχλώδες είναι και το μέλλον του Κώστα Αντετοκούνμπο, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ της συμμετοχής του από τη στιγμή που στην ομάδα αναμένεται να είναι και ο “Greek freak

Αυτή τη στιγμή, ο μόνος σίγουρος για την εθνική μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Για τους υπόλοιπους, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News