Δευτέρα 20 Μάιος 2024, 19:44
Sports

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διεκδικούν το Κύπελλο μπάσκετ – Πιο κανάλι θα δείξει τον τελικό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας του μπάσκετ, με το κανάλι της ΕΡΤ3 να καλύπτει τηλεοπτικά τη μεγάλη αναμέτρηση των δύο “αιωνίων”.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί για τη νίκη στο ματς, έχοντας αποδείξει τη φετινή σεζόν ότι έχουν… υψηλότερο ταβάνι από τους “πράσινους”, αλλά οι μεταξύ τους αγώνες μέχρι στιγμής βρίσκονται στο 1-1, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague.

Οι Πειραιώτες δε, δίνουν το “παρών” στη διοργάνωση μετά από δύο χρόνια απουσίας, αφού ο οικειοθελής υποβιβασμός τους στην Α2, οδήγησε την ομάδα και εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον ημιτελικό πάντως, δυσκολεύτηκαν λιγότερο από ό,τι δείχνει το τελικό 76-70 κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς είχαν πολύ μεγαλύτερη διαφορά πριν το τέλος του αγώνα.

Άνετη νίκη με 85-68 πήρε και ο Παναθηναϊκός επί του Προμηθέα Πάτρας, παρότι βρέθηκε να χάνει με 14 πόντους στην πρώτη περίοδο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αγωνίζεται όμως και με μία σημαντική απουσία, αφού ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου προέρχεται από επέμβαση και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, με την ΕΡΤ3 να μεταδίδει τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας για το 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News