Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:58
Ελλάδα

Ωρώπος: «Θα απαγάγουμε τα παιδιά σας» – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε το ζεύγος που έπεσε θύμα ληστείας


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μαζί με τη γυναίκα του -που έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι τους στον Ωρωπό– αναφέρθηκε στο MEGA ο αδερφός του γνωστού παρουσιαστή και πρώην παίκτη ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε καρέ καρέ τον τρόπο που οι 5 ένοπλοι τον έδεσαν με τη σύζυγό του στο σπίτι τους και τους λήστεψαν. Όλα έγιναν γύρω στις 20.40 το βράδυ της Πέμπτης όταν πέντε ληστές χτύπησαν το σπίτι στον Ωρωπό.

«Δεν ξέρω αν τυχαία μπήκαν στο σπίτι μας ή αν κάποιος μας είχε βάλει στόχο»

«Την Πέμπτη περίπου στις 8 το απόγευμα ήμουν με τη σύζυγό μου μέσα στο υπνοδωμάτιο και χαζεύαμε στο ίντερνετ. Ευτυχώς 10 λεπτά πριν τα παιδιά μου είχαν πάει στην παιδική χαρά. Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και πριν προλάβουμε να σηκωθούμε, ακούσαμε να φωνάζουν σε σπαστά ελληνικά αστυνομία», είπε αρχικώς το θύμα.

Συνέχισε λέγοντας πως «κλείσαμε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, αλλά την έσπασαν με τσεκούρι, όπως και τα τζάμια της μπαλκονόπορτας από όπου και μπήκαν. Η γυναίκα μου κρύφτηκε στο μπάνιο και πρόλαβε να πάρει την αστυνομία. Εγώ έκατσα στα γόνατα και είδα μπροστά μου 5 κουκουλοφόρους, ο ένας κρατούσε τσεκούρι και οι άλλοι όπλα. Μου έλεγαν «που είναι τα λεφτά;», έβριζαν και έφεραν τη γυναίκα μου δίπλα μου. Μας έβαλαν να κάτσουμε στα γόνατα, μας έδεσαν και μας είπαν να κοιτάμε κάτω. Τους είπα ότι θα του δώσω ό,τι λεφτά είχα στο σπίτι αλλά να μην πειράξουν τη γυναίκα μου και να φύγουν πριν γυρίσουν τα παιδιά».

Ανέφερε πως τους άνοιξε το χρηματοκιβώτιο όπου και είχε λίγα λεφτά «τους έδωσα τα μετρητά που είχα σπίτι, το πορτοφόλι της γυναίκας μου και πήραν μέχρι και τον κουμπαρά των παιδιών».

«Είπαν στη γυναίκα μου πως θα έρθουν ξανά και θα απαγάγουν τα παιδιά μας»

Ακολούθως επισήμαινε πως του είπε η γυναίκα του ότι «ο ένας με βαριά ελληνική φωνή της είπε «δεν θα σε πειράξουμε», αλλά μόλις άκουσε ότι χτυπάει το κινητό της, την απείλησε πως θα έρθουν ξανά και θα απαγάγουν τα παιδιά μας. Η γυναίκα μου είναι ακόμη σε σοκ και τα παιδιά έχουν τρομοκρατηθεί γιατί γύρισαν και είδαν σπασμένα τζάμια και την αστυνομία στο σπίτι».

Για το πώς ερμηνεύει τη ληστεία, το θύμα αυτής τόνισε ότι «δεν ξέρω αν τυχαία μπήκαν στο σπίτι μας ή αν κάποιος μας είχε βάλει στόχο. Ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου έχουμε εχθρούς. Μια επιχείρηση διατηρώ και ίσως νόμιζαν ότι κρύβω πολλά λεφτά στο χρηματοκιβώτιο. Μου έκανε εντύπωση που μπήκαν να μας κλέψουν 5 ένοπλοι. Η αστυνομίας μας είπε ότι βρίσκεται στα ίχνη τους και ότι πρόκειται για σπείρα σεσημασμένων κακοποιών».

Καταληκτικά τόνισε ότι «το σημαντικότερο είναι πως πέρα από τις κάμερες ασφαλείας που τους έχουν καταγράψει, άφησαν πίσω τους έναν γεμιστήρα ενώ ο ένας από τους δράστες κόπηκε από τα γυαλιά και έχει γεμίσει αίματα το πάτωμα».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News