Κυριακή 19 Μάιος 2024, 0:35
Μουσική

Ο Zayn λύνει τη σιωπή του για τον διαπληκτισμό με τη Yolanda Hadid

Ο Zayn είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες περί παρενόχλησης της Yolanda Hadid.

Ο Zayn Malik έλυσε τη σιωπή του για την ποινική δίωξή του για παρενόχληση της Yolanda Hadid σε μία αποκαλυπτική νέα συνέντευξή του στο podcast «Call Her Daddy» του Alex Cooper.

Τον Οκτώβριο του 2021 αποκαλύφθηκε ότι στον Zayn – ο οποίος έχει αποκτήσει μία κοινή κόρη 2 ετών, την Khai, με την πρώην πλέον σύντροφό του, Gigi Hadid – είχαν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες για παρενόχληση μετά από διαπληκτισμό με τη μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid.

Ο Zayn αρνήθηκε ότι χτύπησε τη Yolanda Hadid σε δήλωση που εξέδωσε εκείνη την εποχή.


«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αναφέρω περαιτέρω λεπτομέρειες και ελπίζω ότι η Yolanda θα επανεξετάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της επούλωσης αυτών των οικογενειακών ζητημάτων κατ’ ιδίαν», ανέφερε τότε.

Στο podcast «Call Her Daddy», όπου έδωσε την η πρώτη του συνέντευξη μετά από έξι χρόνια, ο Zayn εξήγησε ότι συμφώνησε να μην αμφισβητήσει στο δικαστήριο τις κατηγορίες για παρενόχληση ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην κόρη του.

«Ήξερα ποια ήταν η κατάσταση, ήξερα τι συνέβη και οι άνθρωποι που εμπλέκονται ήξεραν επίσης τι συνέβη», είπε ο 30χρονος τραγουδιστής.

«Και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά με ενδιέφερε. Αν κάποιος που έχει το ίδιο μυαλό κοιτούσε την κατάσταση, πιστεύω ότι θα μπορούσε να σεβαστεί ότι απλά δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή σε τίποτα», συνέχισε.

Zayn Malik - Hit Channel

«Απλά δεν προσπαθούσα να μπω σε μία αρνητική αντιπαράθεση μαζί της ή σε οποιοδήποτε είδος ιστοριών στο διαδίκτυο, όπου η κόρη μου θα μπορούσε να το κοιτάξει και να το διαβάσει αυτό. Δεν υπήρχε λόγος», τόνισε.

«Πιστεύω ότι το αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο, με φιλικό τρόπο, με σεβασμό, και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ειπωθεί», πρόσθεσε.

Πριν από τον καβγά, ο οποίος φέρεται να σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Πενσυλβάνια, ο Zayn και η Gigi Hadid είχαν μία διακοπτόμενη σχέση επί χρόνια και το 2020, απέκτησαν τη δύο ετών πλέον κόρη τους Khai.

Ο Zayn σημείωσε στο podcast «Call Her Daddy» ότι με την Gigi έχουν πλέον μία «πολύ καλή σχέση» ως γονείς.

Εκείνη την εποχή, ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Zayn κατηγορήθηκε ότι εκτόξευσε ύβρεις προς στην Gigi, λέγοντάς της: «Απέκτησε γ—- αρ—- και υπερασπίσου τον σύντροφό σου ενάντια στη γ—- μητέρα σου στο σπίτι μου».

Επίσης, φέρεται να άρπαξε τη Yolanda Hadid και την έσπρωξε σε μία συρταριέρα και την αποκάλεσε «γ—- ολλανδική τσούλα», ενώ απαίτησε να «μείνει μακριά από τη γ—- κόρη του».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News