Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 18:39
Sports

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε φιλικό προετοιμασίας με την Γκενκ


Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν έκλεισε ο ΠΑΟΚ. Η Γκενκ θα είναι η αντίπαλός του “δικεφάλου του Βορρά”.

Διαμορφώνεται σιγά σιγά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα είναι οι αναμετρήσεις για το Β’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούλη.

Όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στα social media, οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν φιλικό με την Γκενκ για τις 10 Ιουλίου (19:00 ώρα Ελλάδας). Ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί επί ολλανδικού εδάφους, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται στο Χορστ από τη 1 μέχρι τις 15 του μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Λίγες ημέρες νωρίτερα, οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν αντιμέτωποι και με την ΑΕΚ Λάρνακας (03.07, επίσης 19:00 ώρα Ελλάδας).

Υπενθυμίζεται πως το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News