Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 23:44
Sports

Ο Λορίς Κάριους παντρεύτηκε την Ντιλέτα Λεότα σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Σικελία


Η καλλονή Ιταλίδα αθλητικογράφος, Ντιλέτα Λεότα, παντρεύτηκε με τον Γερμανό τερματοφύλακα της Νιούκαστ, Λορίς Κάριους, “σφραγίζοντας” έτσι τη σχέση τους σε νησί της Ιταλίας.

Ο Λορίς Κάριους ανήμερα των 31ων γενεθλίων του παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντιλέτα Λεότα, σε μια εντυπωσιακή τελετή σε πεντάστερο resort στο νησί Βουλκάνο της Σικελίας.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, έχοντας μαζί την κόρη τους, Άρια (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023), μπροστά σε 160 καλεσμένους και με “παρανυφάκι” το μικρό τους σκυλάκι (ντυμένο με τα απαραίτητα ρουχαλάκια)

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους του “All of me” του John Legend, με το τοπίο να είναι ειδυλλιακό.

Αμφότεροι δημοσίευσαν φωτογραφίες από την τελετή στα social media με την κοινή λεζάντα «Ό,τι ήθελα πάντα», ατάκα που -μάλιστα- υπήρχε και στο πέπλο του νυφικού της Λεότα.

 

 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 και τον Αύγουστο του 2023 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Άρια.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς μένει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και έχει εκφράσει την επιθυμία να βρει μια ομάδα στην Ιταλία, προκειμένου να είναι κοντά στην 32χρονη σύζυγό του.

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News