Σάββατο 18 Μάιος 2024, 19:38
Μουσική

Ο Liam Payne έχει διαγνωστεί με «διάφορες παθήσεις»: «Υπάρχουν πολλά μανιακά πράγματα στη ζωή μου»

Ο Liam Payne μίλησε για τη μάχη που δίνει με την ψυχική υγεία του και τη νηφαλιότητα.

Ο Liam Payne δήλωσε ότι έχει διαγνωστεί με «διάφορες παθήσεις».

Ο 29χρονος τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη αυτή μιλώντας για την ψυχική υγεία του σε ένα ειλικρινές βίντεο που δημοσίευσε στις ιστορίες του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram την Πέμπτη.

«Ξέρω ότι στο τελευταίο μου βίντεο ανέφερα ότι έχω διαγνωστεί με μερικές παθήσεις», ανέφερε.


«Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά μία από αυτές που έχω… Βασικά υπάρχουν πολλά μανιακά πράγματα στη ζωή μου, τα οποία τα έχετε δει», πρόσθεσε.

Ο Liam Payne, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι σχεδόν έξι μήνες νηφάλιος, αφού πέρασε 100 ημέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Αμερική, παραδέχτηκε ότι ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν ότι θα υποτροπίαζε όταν βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτό που κατά κάποιο τρόπο νιώθω είναι ότι θα έχανα τη νηφαλιότητά μου σε αυτές τις στιγμές που ήταν εξαιρετικά άσχημες και κάπως έτσι ένιωσα σήμερα», εξήγησε.

«Πρέπει να απομονώνεις αυτά τα δύο πράγματα και να τα βλέπεις ξεχωριστά και ξέρω τι είναι αυτό τώρα και μπορώ να το αναγνωρίσω», συμπλήρωσε.

Liam Payne

Ο Liam Payne επαίνεσε στη συνέχεια το δίκτυο υποστήριξης που τον φροντίζει και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να το δουν και σε εμένα ότι δεν είμαι πραγματικά εδώ».

Στη λεζάντα του, ο Βρετανός τραγουδιστής ανέφερε ότι είχε γυρίσει το ίδιο βίντεο «σε διαφορετικά σημεία φέτος», αλλά φοβήθηκε πολύ να το αναρτήσει.

Ωστόσο, αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που μπορεί επίσης να παλεύουν με την ψυχική υγεία τους.

«Θέλω να δώσω σε όποιον από εσάς αγωνίζεται το δώρο που μου δόθηκε και να μοιραστώ μερικά από τα πράγματα που έμαθα από τους ειδικούς όσο ήμουν μακριά», έγραψε.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα καθημερινά ήταν να κάνω check in και είναι σημαντικό να μην κλείνεις μέσα σου το πώς νιώθεις», σημείωσε.

«Τα συναισθήματα είναι ένα από τα καταπληκτικά δώρα που έχουμε και είχα μπλοκάρει διάφορα πράγματα τόσο καιρό που αυτό με έκανε να αρρωστήσω και να ξεσπάσω… Παρατηρήστε το, αφήστε το να συμβεί, αφήστε το να περάσει», πρόσθεσε ο Liam Payne.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News