Τρίτη 14 Μάιος 2024, 8:35
Μουσική

Ο Liam Gallagher ασκεί κριτική στους Coldplay: «Δεν είναι ροκ»

«Οι Coldplay δεν είναι ροκ», υποστηρίζει ο Liam Gallagher.

Ο Liam Gallagher εξέφρασε τη διαφωνία του με την υποψηφιότητα των Coldplay για το βραβείο του Καλύτερου Rock / Εναλλακτικού Καλλιτέχνη στα BRIT Awards 2022.

Οι Coldplay διαγωνίζονταν για το βραβείο μαζί με τους Glass Animals, τον Tom Grennan, τους Wolf Alice και τον νικητή της φετινής χρονιάς, Sam Fender.

Μιλώντας στο «Absolute Radio» πριν την διοργάνωση της τελετής απονομής των BRIT Awards 2022 στο Λονδίνο την Τρίτη (08/02), ο Liam Gallagher κλήθηκε να κάνει την πρόβλεψή του για τον καλλιτέχνη που θα θριάμβευε στην κατηγορία του Καλύτερου Rock / Εναλλακτικού Καλλιτέχνη.

Στο άκουσμα των Coldplay, ο Gallagher είπε «αφήστε τους έξω», προσθέτοντας: «Δεν είναι ροκ, φίλε».

«Αν είναι ροκ, φίλε… Χριστέ μου!» συνέχισε.

«Θέλω να πω, μου αρέσει ο Chris Martin και έγραψε μερικά σπουδαία άλμπουμ και όλα αυτά, όταν το σκέφτομαι. Αλλά το υλικό τους, δεν είναι ροκ, φίλε. Δεν ξέρω τι σημαίνει εναλλακτικό, αλλά δεν είναι ροκ», σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο άλμπουμ των Coldplay, με τίτλο «Music Of The Spheres», περιείχε συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες από τον κόσμο της pop όπως οι BTS (στο «My Universe») και η Selena Gomez (στο «Let Somebody Go»).

Liam Gallagher

Στη συνέχεια, ο Liam Gallagher προέβλεψε σωστά ότι το βραβείο θα κέρδιζε ο Sam Fender, πριν δηλώσει ότι του αρέσουν οι Wolf Alice. «Τα πάνε καλά», είπε.

Οι Coldplay ήταν επίσης υποψήφιοι στα BRIT Awards 2022 για το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος, το οποίο κέρδισαν οι Wolf Alice.

Πέρυσι, ο Liam Gallagher αποδοκίμασε τις Little Mix, οι οποίες έγιναν το πρώτο γυναικείο γκρουπ που κερδίζει το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα στα χρονικά των BRIT Awards, υποστηρίζοντας ότι δεν άξιζαν τη νίκη.

«Οι Little Mix, με όλο τον σεβασμό, δεν είναι στο ίδιο πρωτάθλημα με τους Oasis. Ούτε καν στο ίδιο άθλημα», δήλωσε τον Ιούνιο του 2021 σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News