Κυριακή 5 Μάιος 2024, 20:38
Lifestyle

Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τόμας Σέλμπι για τη νέα ταινία των «Peaky Blinders»


Νέα spin-off ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders» με τον Κίλιαν Μέρφι να επιστρέφει στον ρόλο του Τόμας Σέλμπι.

Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ επιβεβαίωσε ότι ο Κίλιαν Μέρφι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως γκάνγκστερ Τόμι Σέλμπι στην επερχόμενη spin-off ταινία, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά για 6 κύκλους. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε δηλώσει πως ο ρόλος του ως Tommy Shelby ήταν από τους αγαπημένους του και θα ήθελε πολύ να τον ξανά υποδυθεί.

Η βρετανική σειρά «Peaky Blinders» σημείωσε τεράστια επιτυχία και απέσπασε πολλά βραβεία. Προβλήθηκε από το 2013 έως το 2022, ενώ το 2021 ανακοινώθηκε πως δεν θα γίνουν γυρίσματα για 7η σεζόν αλλά πως το τέλος θα παρουσιαστεί σε ταινία.

Σε δηλώσεις του κατά της διάρκειας της πρόσφατης πρεμιέρας του νέου του δράματος του BBC, «The Town», ο Στίβεν Νάιτ είπε ότι «ο Μέρφι επιστρέφει σίγουρα για την ταινία».

«Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, στο Ντίγμπεθ, στο Μπέρμιγχαμ» ανέφερε.

Ο Cillian Murphy, πρωταγωνιστής της ταινίας «Oppenheimer» δήλωσε πρόσφατα: «Το τηλεοπτικό μέρος της ιστορίας έχει τελειώσει. Αν υπάρχουν περισσότερες ιστορίες να ειπωθούν, είμαι εκεί».

Τοποθετημένη στον απόηχο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η σειρά «Peaky Blinders» ακολουθεί μια από τις πιο ισχυρές συμμορίες της περιοχής εκείνη την εποχή, υπό την ηγεσία του Thomas Shelby, ήρωα πολέμου που επιστρέφει.

 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News