Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:20
Ξένη Μουσική

Ο Kanye West ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο ‘Bully’

Ο δημιουργός της επιτυχίας ‘Bound 2’ – που κυκλοφόρησε τα δύο άλμπουμ ‘Vultures’ με τον Ty Dolla $ign νωρίτερα φέτος – παρουσίασε το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο του, ‘Beauty and the Beast’, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακρόασης στο Στάδιο Wuyuan River στην πόλη Χαϊκού της Κίνας, το Σάββατο (28.09.24).

Μιλώντας στο κοινό, σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Έχω ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει. Το άλμπουμ λέγεται ‘Bully’, και αυτό το τραγούδι ονομάζεται ‘Beauty and the Beast’.»

Το τραγούδι περιλάμβανε ένα απαλό ορχηστρικό κομμάτι και τον Kanye να τραγουδάει στίχους όπως: «Ακόμα το σκέφτομαι κάθε μέρα και νύχτα, για να μείνω μακριά, για να κρατήσω το κοινό μου / Μην το πάρεις ως προσβολή, κάθομαι εδώ προσπαθώντας να επαναπροσδιορίσω.»

Ο 47χρονος ράπερ συνεργάστηκε για χρόνια με τον Mike Dean, ο οποίος πρότεινε ότι το κομμάτι ήταν απομεινάρι από το άλμπουμ του Kanye το 2021, ‘Donda’.

Σχολιάζοντας μια ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την είδηση, έγραψε απλώς: «Απομεινάρι από το Donda.»

Λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του, ο Kanye ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από τη συναυλία με τη λεζάντα: «BULLY.»

Ο Kanye επέστρεψε στην Κίνα νωρίτερα αυτόν τον μήνα για την πρώτη του εμφάνιση μετά από 16 χρόνια μαζί με τον Ty για να προωθήσουν τις συνεργασίες τους στο ‘Vultures’.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακρόασης στις 15 Σεπτεμβρίου, ο δημιουργός της επιτυχίας ‘Stronger’ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει ένα νέο σόλο άλμπουμ και παρουσίασε ένα ακόμα νέο τραγούδι, το ‘Preacher Man’.

Αν και δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το ‘Bully’, οι κυκλοφορίες του Kanye έχουν καθυστερήσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.

Το πρώτο άλμπουμ ‘Vultures’ κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, αφού είχε καθυστερήσει για μήνες, ενώ το δεύτερο επρόκειτο να ακολουθήσει στις 8 Μαρτίου αλλά δεν ανέβηκε στις πλατφόρμες ροής μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Επιπλέον, ο Kanye έχει προηγουμένως προαναγγείλει άλμπουμ, όπως το ‘TurboGrax16’, το ‘Yandhi’ και το ‘Love Everyone’, αλλά κανένα δεν κυκλοφόρησε ως ολοκληρωμένο έργο.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News