Τρίτη 14 Μάιος 2024, 19:06
Μουσική

Ο Kanye West αφαιρεί τον Kid Cudi από το «Donda 2» και ο Cudi απαντάει

Ο Kanye West φέρεται να απομάκρυνε τον Kid Cudi από το «Donda 2» λόγω της φιλίας του με τον Pete Davidson – Τι απάντησε ο Kid Cudi

Ο Kanye West ανέφερε ότι ο Kid Cudi δεν θα είναι στο επόμενο άλμπουμ του «επειδή είναι φίλος με ξέρετε ποιον».

Ο Ye αποφάσισε να ανακοινώσει δημόσια ότι ο Kid Cudi δεν θα συμμετέχει στο νέο άλμπουμ του, «Donda 2», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου και δημοσίευσε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα, κάνοντας tag τον Cudi καθώς και την Kim Kardashian.

«Απλά να μάθετε όλοι ότι ο Cudi δεν θα είναι στο “Donda” επειδή είναι φίλος με ξέρετε ποιον», έγραψε και πρόσθεσε: «Τώρα όλοι μιλάμε στη γλώσσα της Billie».

Το μυστηριώδες πρόσωπο σε αυτή την περίπτωση είναι ο Pete Davidson, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «δεν θα ήταν εδώ» χωρίς τη μουσική του Kid Cudi και αυτήν την περίοδο έχει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του Kanye West, την Kim Kardashian.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Kanye West συζήτησε με τον Kid Cudi την απομάκρυνσή του από το «Donda 2» πριν λίγες εβδομάδες και χρησιμοποιεί τώρα το γεγονός για να διατηρήσει στο διαδίκτυο την εικόνα της διαμάχης του με τον Pete Davidson.

Ο Kid Cudi, ο οποίος συνεργάστηκε τελευταία φορά με τον Kanye West στο άλμπουμ του «Donda» του 2021, άφησε ένα σχόλιο στην ανάρτηση του ράπερ και φαίνεται επίσης να έγραψε μια απάντηση στο Twitter, αν και δεν ανέφερε τον Ye ονομαστικά.

«Κρίμα που δεν θέλω να είμαι στο άλμπουμ σου αναθεματισμένε δεινόσαυρε. Όλοι ξέρουν ότι ήμουν το καλύτερο πράγμα στα άλμπουμ σου από τότε που σε γνώρισα. Θα προσευχηθώ για σένα αδερφέ», απάντησε απευθείας στο Instagram.

«Μιλήσαμε πριν από εβδομάδες γι’ αυτό. Είσαι τρελός που αντιστρέφεις τα γεγονότα και δημοσιεύεις αυτό το ψέμα μόνο και μόνο για να φανεί στο διαδίκτυο. Δεν είσαι φίλος. Αντίο», έγραψε ο Kid Cudi στο Twitter λίγο μετά την ανάρτηση του Kanye West.

Σε άλλο tweet, ο Kid Cudi ανέφερε: «Ο Θεός ανοίγει την πόρτα ώστε οι λάθος άνθρωποι να βγουν από τη ζωή σου».

Όσον αφορά τη φράση «στη γλώσσα της Billie» που χρησιμοποίησε ο Kanye West, πριν από λίγες ημέρες ο ράπερ απείλησε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα του φετινού «Coachella» αν η Billie Eilish δεν ζητήσει συγγνώμη από τον Travis Scott για… κάτι που δεν έκανε.

Η Billie Eilish διέκοψε μία πρόσφατη συναυλία της για να δοθεί βοήθεια σε μία θαυμάστριά της που αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και είπε από τη σκηνή: «Περιμένω ο κόσμος να γίνει καλά για να συνεχίσω».

Ο Kanye West θεώρησε ότι αυτό το σχόλιο αποτέλεσε αιχμή προς τον Travis Scott για την τραγωδία στο «Astroworld Festival» τον Νοέμβριο, όπου δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Κυριολεκτικά ποτέ δεν είπε τίποτα για τον Travis. Απλά βοήθησε μία θαυμάστρια», απάντησε η Billie Eilish στα σχόλια της ανάρτησής του.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News