Κυριακή 19 Μάιος 2024, 4:59
Μουσική

Ο Jimin των BTS υποβλήθηκε σε επέμβαση για οξεία σκωληκοειδίτιδα και βρέθηκε θετικός στον COVID-19

Διπλή περιπέτεια για τον Jimin.

Ο Jimin των BTS είναι το τελευταίο μέλος του K-pop συγκροτήματος που βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Park Ji-min, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, καθώς υπέφερε από κοιλιακό πόνο και ήπιο πονόλαιμο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ψυχαγωγίας Big Hit Music.

Το Reuters μετέδωσε ότι ο Jimin διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για οξεία σκωληκοειδίτιδα.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Jimin αναρρώνει αυτή τη στιγμή μετά την επέμβαση», ανέφερε η Big Hit Music στην ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι αναρρώνει «γρήγορα» από τον COVID-19.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Jimin θα υποβληθεί «πολυήμερη ενδονοσοκομειακή θεραπεία» για τον COVID-19 και παράλληλα θα λάβει την κατάλληλη μετεγχειρητική φροντίδα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νοσηλεία του Jimin.

Ο Jimin είναι το τέταρτο μέλος των BTS που προσβάλλεται από τον κορονοϊό. Τον Δεκέμβριο βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 ο RM, ο Jin και ο Suga.

Ο Jin είχε «ελαφρύ πυρετό» κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της νόσησής του με κορονοϊό, ενώ ο RM και ο Suga «δεν εμφάνισαν ιδιαίτερα συμπτώματα».

Στις αρχές του μήνα, η Big Hit Music εξέδωσε δύο δηλώσεις μέσω της πλατφόρμας Weverse με τις οποίες γνωστοποίησε ότι τα τρία μέλη των BTS δεν βρίσκονταν πλέον σε καραντίνα και ευχαρίστησε το πιστό κοινό του συγκροτήματος, το ARMY, για την υποστήριξη που παρείχε στον RM, στον Jin και στον Suga.

Jimin - BTS

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News