Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 22:35
Κόσμος

Ο Ιμάμογλου απαντά στον Ερντογάν: «Μην εξαφανίσεις τους αντιπάλους σου, πάλεψε γενναία»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για ποινή φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου φαίνεται να δήλωσε για την ποινή του, σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη, τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έπρεπε να παλέψει γενναία στις επικείμενες εκλογές και να μην προσπαθεί να εξαφανίσει τους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα, είπε:

«Εγώ είμαι ένας παίχτης έτοιμος, που θα μπει στο γήπεδο για να παίξει. Αλλά προσπαθούν να με τραυματίσουν, όταν βγαίνω από το σπίτι για να πάω στο γήπεδο. Τον κ. πρόεδρο που είναι από την περιοχή Κασίμπασα, είμαστε και σχεδόν συμπατριώτες, τον καλώ να παλέψει γενναία. Μην επιχειρήσει να εξαφανίσει τους αντιπάλους του, αλλά να παλέψει γενναία».

Από την πλευρά του ο Ερντογάν απάντησε εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση: «Αν αντέχει η καρδιά τους, ας βγουν να ανακοινώσουν τον υποψήφιο τους. Κι εμείς να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στις πλατείες».

 

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News