Τρίτη 14 Μάιος 2024, 22:05
Μουσική

Ο Eminem είναι «αγχωμένος» για την εμφάνισή του στο Super Bowl 2022

«Αν κάνεις λάθος, το λάθος σου θα είναι εκεί για πάντα».

Ο Eminem έχει άγχος για την εμφάνισή του στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl.

Ο 49χρονος θρύλος της ραπ πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Halftime Show του φετινού Super Bowl την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου μαζί με τους Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige και Kendrick Lamar και εξομολογήθηκε ότι η ζωντανή εμφάνιση στην τηλεόραση του προκαλεί έντονο «άγχος» γιατί, αν κάνει κάποιο λάθος, θα μπορέσουν να το δουν όλοι.

«Πρέπει να σας πω ότι είναι αγχωτικό. Είναι αγχωτικό», δήλωσε ο Eminem στην εκπομπή «Sway in the Morning» του σταθμού Shade 45 στον SiriusXM.

«Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη ζωντανή τηλεόραση. Έτσι, αν κάνεις λάθος, το λάθος σου θα είναι εκεί για πάντα», τόνισε.

Όταν ο Dr. Dre του πρότεινε για πρώτη φορά να συμμετάσχει στο σόου του φετινού Super Bowl, ο Eminem είπε ότι προσπαθούσε να «οραματιστεί τι θα μπορούσε να κάνει ο Dre».

Παρά τα άγχος του, ο Eminem παραδέχτηκε ότι εντυπωσιάστηκε από την παραγωγή του Dre.

«Όταν το όλο πράγμα άρχισε να εξελίσσεται και είπαμε “εντάξει, αυτό μπορεί να είναι πραγματικά σοβαρό”, προσπαθούσα να φανταστώ τι θα μπορούσε να κάνει ο Dre», εξήγησε ο ράπερ.

«Σκεφτόμουν είναι τέλειο που όλοι θα ραπάρουμε μαζί και τέτοια πράγματα, αλλά δεν περίμενα ότι η παραγωγή θα ήταν έτσι», είπε.

Ο Eminem μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους αστέρες του hip-hop με τους οποίους θα μοιραστεί τη σκηνή του Super Bowl 2022, συμπεριλαμβανομένου του Kendrick Lamar, για τον οποίο είπε ότι είναι ένας στιχουργός «πρώτης τάξης».

«Ο Kendrick είναι στην κορυφή, στην κορυφή, στην κορυφή των στιχουργών, όχι μόνο αυτής της γενιάς, αλλά όλων των εποχών», δήλωσε.

Εν τω μεταξύ, η Mary J. Blige αποκάλυψε ότι κανένας από τους καλλιτέχνες δεν θα λάβει αμοιβή για τη συμμετοχή του στο Halftime Show του Super Bowl 2022.

«Θα πληρώνεσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου από αυτό. Ο κόσμος θα σου χτυπάει την πόρτα. Δεν χρειάζεται να με πληρώσουν. Αλλά αν πλήρωναν, θα ήταν πολλά χρήματα Αλλά είμαι καλά. Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου», είπε.

To 56o Super Bowl, ο μεγάλος τελικός για το αμερικανικό πρωτάθλημα φούτμπολ του NFL, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στο «SoFi Stadium» στο Inglewood της Καλιφόρνια.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News