Κυριακή 19 Μάιος 2024, 2:58
Μουσική

Ο Ed Sheeran θα πάρει μαζί του την κόρη του στην παγκόσμια περιοδεία του

Ο Ed Sheeran πιστεύει ότι η περιοδεία έχει προγραμματιστεί με τρόπο που την καθιστά «φιλική προς τα παιδιά».

Ο Ed Sheeran θα πάρει μαζί του την κόρη του στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του.

Ο 31χρονος αστέρας της pop – ο οποίος έχει αποκτήσει τη δεκαεννέα μηνών Lyra με τη σύζυγό του Cherry Seaborn – ρωτήθηκε πώς σκοπεύει να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της επικείμενης περιοδείας του και δήλωσε ότι οι συναυλίες τους έχουν προγραμματιστεί με τρόπο που τις καθιστά «φιλικές προς τα παιδιά».

Ο Ed Sheeran εξήγησε στο podcast «Carrie Tommy» ότι οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες της περιοδείας του «±=÷x Tour» (προφέρεται «Mathematics Tour») τον διευκολύνουν να πάρει μαζί του την κόρη του.

«Είμαι αρκετά τυχερός που βρίσκομαι σε μια φάση όπου θα είναι μόνο Σαββατοκύριακα. Θα παίζουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή σε γήπεδα σε πόλεις όπου απλά θα μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο για όλη την εβδομάδα», είπε

«Έτσι είναι πραγματικά πολύ φιλικό για τα παιδιά. Είναι εξαιρετικά φορητή, δεν είναι κοντά στην ηλικία που χρειάζεται να πάει σχολείο και θα είναι εντάξει», πρόσθεσε για την κόρη του, Lyra Antarctica.

Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran συνέκρινε επίσης την επερχόμενη περιοδεία του με τις συναυλίες που έδινε παλαιότερα, σημειώνοντας ότι ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ μικρότερους χώρους.

Το γεγονός ότι οι συναυλίες του «±=÷x Tour» θα γίνονται σε πολύ μεγάλους χώρους, εξασφαλίζει ότι η Lyra θα είναι άνετα και θα λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα.

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ευεργετικά όσον αφορά την περιοδεία την οποία θα πραγματοποιήσω», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Συνήθιζα να παίζω σε χώρους πολύ μικρούς, μικροσκοπικούς, που δεν είχαν καμαρίνια. Πήγαινες με ένα βαν και έπαιζες σε αυτούς τους χώρους και έδινες περίπου οκτώ συναυλίες στη σειρά και έμενες σε όλα τα κοινόχρηστα δωμάτια ξενοδοχείων», περιέγραψε.

Η περιοδεία «±=÷x Tour» του Ed Sheeran θα ξεκινήσει με το ευρωπαϊκό σκέλος της στις 23 Απρίλιο 2022 από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Τον Φεβρουάριο του 2022 θα ακολουθήσει στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία το δεύτερο σκέλος της περιοδείας.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News