Σάββατο 18 Μάιος 2024, 22:48
Μουσική

Ο Drake χαρακτηρίζει το 2020 το «δυσκολότερο έτος στην ιστορία της ανθρωπότητας» και διχάζει

Το σχόλιο του Drake που έγινε θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Drake δίχασε το διαδίκτυο χαρακτηρίζοντας το 2020 ως το «δυσκολότερο έτος στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Σε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Prime Video για την άνοδο του Lil Baby, με τίτλο «Untrapped: The Story of Lil Baby», ο Drake εμφανίζεται να μιλάει για την επιτυχία του συναδέλφου του ράπερ εκείνη τη χρονιά.

«Η δυσκολότερη χρονιά που έχουμε περάσει ίσως στην ανθρώπινη;», είπε ο Drake σχετικά με το 2020.

«Ξεχάστε τη μουσική, απλά ως άνθρωποι, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για να συνδεθούμε με τους ανθρώπους, να ταυτιστούμε με τους ανθρώπους», συνέχισε, αναφερόμενος στα lockdown που επιβλήθηκαν παγκοσμίως για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Τα σχόλια του Drake προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να επισημαίνουν ότι έχουν συμβεί πολλά πράγματα που ήταν χειρότερα από την πανδημία, αν όντως ο Καναδός ραπερ αναφερόταν στην «στην ιστορία της ανθρωπότητας».

«Παρακαλώ κρατήστε στο μυαλό σας ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας Μαύρος Εβραίος και λέει ότι το lockdown ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για τους ανθρώπους… Όχι το ολοκαύτωμα, ούτε καν η δουλεία, το lockdown», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Ο Drake είπε ότι η πανδημία ήταν η δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κύριε, οι πρόγονοί μας έπεσαν να πνιγούν για να μην τους πάρουν για σκλάβους», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Drake

Παρά το γεγονός ότι o Lil Baby δεν μπόρεσε να κάνει περιοδεία για το άλμπουμ του «My Turn», το 2020 αποδείχθηκε ότι ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εκείνον.

Το «My Turn» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200 και έγινε το πρώτο No. 1 άλμπουμ του Lil Bay, ενώ έφτασε επίσης στο Top 20 σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις του Drake προκαλούν αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συναυλία επανένωσης της Young Money που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στο Τορόντο, ο Drake χαιρέτισε τον Lil Wayne και τη Nicki Minaj ως «τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών».

«Άλλαξε τη ζωή μου και άλλαξε την πόλη για πάντα, οπότε κάντε λίγο θόρυβο για τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών», είπε για τον Lil Wayne.

«Και βρίσκομαι στη σκηνή με την άλλη μεγαλύτερη ράπερ όλων των εποχών, είναι εκεί πέρα με τα ροζ μαλλιά», πρόσθεσε αργότερα για τη Nicki Minaj.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News